Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

(Πηγή: enikos, 18.8.13)

Στο στόχαστρο του υπουργείου Εργασίας μπήκε και η Κάλυμνος. Κλιμάκιο ελεγκτών του ΙΚΑ μετέβη στο νησί μετά από εντολή του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, πραγματοποιώντας μια κινηματογραφική επιχείρηση.

Η Παγκαλυμνιακή Συνδιάσκεψη (9/8/2013) είχε και φέτος  - όπως και πέρσι , 12 & 13/8/2012 - την εικόνα της παντελούς διάλυσης. Είναι ηλίου φαεινότερο  ότι η πολιτική του Δήμου πάνω στο κεφάλαιο των Αποδήμων Καλυμνίων ταξιδεύει μες στο ρομαντικό της σκοτάδι χωρίς πυξίδα. Αλλά ο κ. δήμαρχος τα «έψαλλε» στους απόδημους…

Ο δήμαρχος της πολύπαθης Καλύμνου, κ. Διακομιχάλης,  στην προσπάθειά του να δώσει φως στο σκοτάδι του έργου του, εξαπέλυσε τον τελευταίο μήνα 3 μεγάλα "βεγγαλικά", τα οποία έδωσαν μεν χαρά στους  «ορκισμένους» οπαδούς του, αλλά έσβησαν  αμέσως με τη στιγμιαία έκλαμψή τους.

Κύριε Δήμαρχε

Διάβασα με μεγάλο κόπο και  πλήρη επιστράτευση ΟΛΩΝ των αποθεμάτων υπομονής  που μπορώ να διαθέσω  την μακροσκελέστατη  απάντηση σας στην Κα Μπιλλήρη.

Κυρία Ευαγγελία Μπιλλήρη, σας παραθέτω παράγραφο προς παράγραφο τις παρατηρήσεις μου σχετικά με την απάντησή σας στο δελτίο τύπου για το θέμα ΧΥΤΑ:

Ο ανεξάρτητος δημ. σ/λος, προερχόμενος από την παράταξη του αποχωρήσαντος τ. δημάρχου κ. Γ. Ρούσσου, το απόγευμα της 31.7.13, παρουσίασε, στο Πνευματικό Κέντρο,  την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης του «Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ».

Δε γράψαμε εξαρχής τίποτα για την υπόθεση της ιχθυοκαλλιέργειας και την τακτική του κ. δημάρχου. Περιμέναμε να δούμε πόσο θα «σηκώσουν» το θέμα οι αντιπολιτεύσεις. Κάτι έγινε αυτή τη φορά. Αντιπολιτεύτηκαν μάλλον επαρκώς…

ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  - Μαζική παραίτηση 25 δημάρχων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κυβερνώσα δημοτική παράταξη του κ. Δ. Διακομιχάλη σε απάντηση της κριτικής που του άσκησε ο δ.σ. κ. Σάκης Ζερβός – αρχιτέκτονας, τέως πρόεδρος του δημ. συμβουλίου και πρώην έπαρχος Καλύμνου – εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version