Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Τότε που οι πατριώτες δεν ήταν σαν τα σημερινά λαμόγια, που δηλητηριάζουν το λαό για να τα οικονομήσουν, και πολύ εύκολα πουλάνε κεθετί γνήσια πατριωτικό. Τότε που πολιτικοί και στρατιωτικοί προσέφεραν στην Πατρίδα κάτι από τον εαυτό τους: την περιουσία τους, το μυαλό τους, τις ικανότητες και τις γνώσεις τους, ακόμη και τη ζωή τους, και δεν τη λήστευαν, δεν την άρμεγαν σαν κάτι σημερινούς ληστο-πατριώτες της πολιτικής και της δημοσιογραφίας.

Γυμναστική για σώματα αρμονικά

Κατηγορία Τέχνες Γράφτηκε από τον

Πολύ ωραία δουλειά απέδειξε ο Γ. Μαύρος ότι κάνει στο γυμναστήριό του, GYMNASIUM.

Το Πρόγραμμα Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, έχοντας υλοποιήσει με εξαιρετική επιτυχία τον Α’ Κύκλο Σπουδών, πολλαπλασιάζει τα προσφερόμενα γνωστικά αντικείμενα κατά το Β’ Κύκλο του 2013-2014, υλοποιώντας μέσω πρότυπων διαδικασιών ηλεκτρονικής μάθησης περισσότερες από 250 Διδακτικές Ενότητες/Μαθήματα και περισσότερα από 50 ολοκληρωμένα Προγράμματα επιμόρφωσης και επαγγελματικής εξειδίκευσης σε 15 Κατευθύνσεις-Επιστημονικά Πεδία:

Ο μητροπολίτης της Νέας Υερσέης των ΗΠΑ, κ. Ευάγγελος Κουρούνης, γεννημένος στην Αμερική, πριν 52 χρόνια, από Καλύμνιους μετανάστες, επισκέφθηκε και πάλι την πατρίδα των γονιών, κάτι που δεν παραλείπει να κάνει συχνά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το διδακτικό προσωπικό, του Νηπιαγωγείου Πανόρμου, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους γονείς και φίλους που κατά την περασμένη σχολική χρονιά 2012-13, στάθηκαν συμπαραστάτες και αρωγοί του σχολείου μας.

Οι μαθητές των λυκείων της Καλύμνου που αρίστευσαν στο σχολ. έτος 2012-13 είναι οι εξής:

Το 3ο Γυμνάσιο Καλύμνου (Χώρας…) πραγματοποίησε εκπληκτική μουσική εκδήλωση, για τη λήξη του σχολικού έτους, το Σάββατο βράδυ, 22.6.13.

Ηταν παράσταση και δρώμενα χαράς για μικρούς και μεγάλους, άντρες και γυναίκες, οι «φωτιές του Αι-Γιάννη», την Κυριακή το βράδυ, στη Σαβόγια Πανόρμου (διασταύρωση προς Χώρα ή Χώρα της Πόθιας…) - το ίδιο έγινε σε πολλές γειτονιές της Καλύμνου.

Μυρώθηκε και βαφτίστηκε από το μητροπολίτη κ. Παΐσιου και συνιερουργούντων των αι. ιερέων Ι. Μεϊμάρη και κ. Σμαλιού η μικρή Αλεξάνδρα του Δημ. Στ. Καρδούλια και της Άννας Μιχ. Καπελλά, στον Ι.Ν. Οσίου Σάββα, το απόγευμα του Σαββάτου, 22.6.13.

Argo Kalymnos

Top Desktop version