Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Το μεγάλο στοίχημα της νέας δημ. Αρχής για απόλυτο έλεγχο της καθαριότητας, μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι έχει αμφιλεγόμενη επιτυχία.

 

Τα αμάξια που μένουν ξεχασμένα σε δημοτικά πάρκινγκ ή καταλαμβάνουν δημόσιο χώρο και ιδιοκτήτης τους δεν εμφανίζεται, θα τα παίρνει ο γερανός του Δήμου και θα τα πηγαίνει στη χωματερή, στα Γιαννοχώραφα.

Κύριε Δήμαρχε , με το παρόν e-mail μου σας προτείνω να κάμετε κατ’ αρχήν δεκτή την πρόταση μας για αγορά από τον Δήμο του οικοπέδου που βρίσκεται απέναντι από το mini market Πλάτση στα Λινάρια ή μέρους αυτού.

Η κατολίσθηση του πρανούς στο βενζινάδικο των Πηγαδιών προκάλεσε καθίζηση στο οδόστρωμα της παρόδου προς Καλαμίτσι-Σαβόγια. Το ζήτημα όμως τώρα είναι ποιος θα πληρώσει τη δαπάνη της αποκατάστασης.

Συνεχίζουμε την ανάδειξη περιβαλλοντικών προβλημάτων στην ηλεκτρονική στήλης μας «ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ».

Παρασκευή, 5/2/11/, συνεδριάζει το δημ. σ/λιο, στις 11πμ, στο Αναγνωστήριο, για ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα της Καλύμνου: την αντιμετώπιση του «χειμάρρου» της Πόθιας.  

Η εκάστοτε δημ. Αρχή απαιτεί καθαριότητα. Η ίδια όμως πόσο βοηθάει την κατάσταση με έργα υποδομής που θα βοηθήσουν στην περιβαλλοντική αναβάθμιση της Καλύμνου. Είναι σημεία στη Χώρα και την Πόθια που υποφέρουν από την περιβαλλοντική αδιαφορία του Δήμου.

Τα περιορισμένα οικονομικά του Δήμου, από τη μια, και οι κυβερνητικές απαγορεύσεις για προσλήψεις, από την άλλη, υποχρέωσαν τη νέα δημ. Αρχή να εφαρμόσει σχέδιο περιστολής δαπανών στην αποκομιδή των σκουπιδιών.  Ο σχεδιασμός του δημάρχου κ. Διακομιχάλη και του υπεύθυνου της καθαριότητας αντιδημάρχου, του κ. Π. Ζωίδη, φιλοδοξεί να λύσει το πρόβλημα με τη μη αποκομιδή σκουπιδιών το Σαββατοκύριακο, για να μην πληρώνει ο Δήμος υπερωρίες υπαλλήλων και ρεπό.
Σελίδα 13 από 13

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version