Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Οι ιδιοκτήτες εστιατορίων, ουζερί κ.λπ. της νέας παραλιακής από το Δημαρχείο ίσαμε την ιχθυόσκαλα, ακόμη και προσωπικό των τουριστικών σκαφών που δένουν στη νέα αυτή προκυμαία, ένα πράγμα απαιτούν από το δήμαρχο: Να πει επιτέλους τι θέλει. Ζητάνε πολλά;

 

Δεν θα εγκριθούν νέες μονάδες στις θαλάσσιες περιοχές των νησιών των δήμων Καλύμνου, Πάτμου , Λειψών και Χάλκης.

Ο αντιδ/ρχος κύριος Παντ. Ζωίδης, υπεύθυνος της υπηρεσίας Πρασίνου και της Καθαριότητας, μες στην εβδομάδα που πέρασε, οργάνωσε και υλοποίησε με επιτυχία μια δραστική επιχείρηση προστασίας οδηγών και οχημάτων από τις πτώσεις δένδρων και κλώνων, της δημοτικής δενδροστοιχίας κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου. 

Στον ίδιο δρόμο κόπηκε δεύτερο δέντρο, από τη μανία του ανέμου των 10 μποφόρ, που έπληξε την Κάλυμνος, στις 6.2.12. Αυτή τη φορά προκάλεσε και σοβαρό ατύχημα.

Τα λιβάδια ποσειδωνίας σχηματίζουν οάσεις βιοποικιλότητας στη Μεσόγειο – κινδυνεύουν από τους Έλληνες ψαράδες.

Συνέντευξη  Τύπου για την ύπαρξη εξασθενούς χρωμίου στο νερό πoυ πίνουμε διοργάνωσαν χθες  οι Οικολόγοι Πράσινοι, επιδιώκοντας να συμβάλλουν στην ουσιαστική προστασία της δημόσιας υγείας στη χώρα μας. 

Από το προσωπικό του Σούπερ Μάρκετ «ΣΜΑΛΙΟΣ»

Και από… τη μικρή Ολλανδέζα Σάντυ

Στολισμένη με τα καλά της περιμένει μικρά παιδιά

Νησί μοναδικής ομορφιάς χαρακτηρίζει την Σαντορίνη το BBC, ένα μέρος που αισθάνεσαι όπως σε κανένα άλλο σημείο της Γης, δίνοντάς του την πρώτη θέση στον κατάλογο των πέντε πιο όμορφων νησιών του κόσμου. 

8 Υπουργοί υπέγραψαν την ΚΥΑ για τις ιχθυοκαλλιέργειες

την ημέρα που δεν υπήρχε Κυβέρνηση! (iNews16.11.11)

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version