Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Κύριε Τρικοίλη,

σας επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες με την εικόνα που εμφανίζει ο κάδος - πηγάδι στην περιοχή Μυρτιές (παιδική χαρά) σήμερα το πρωί, 22-8-2013 και ώρα 10:00.

Στην υπογειοποίηση των κάδων οικιακών απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών στα κεντρικότερα σημεία της πόλης της Καρδίτσας, θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα ο Δήμος.

Στην παραλία του Μελιτσάχα, 30 Ιουλίου 2013, περί τις 12 το μεσημέρι, έπεσε στη θάλασσα με πλήρη εξάρτηση ψαροντουφεκά ο μικρός δέλφινας Κλεάνθης Αλαχιώτης.

Αγαπητέ Σακελλάρη,

 Καλό βέβαια θα ήταν να ενημερωνόμαστε όλοι για την αλήθεια, το σχόλιο όμως του κ. Νυστάζου Αντώνη μάλλον δεν πείθει κανένα.

Επειδή κάποιοι κόπτονται για την αλήθεια στο θέμα ΧΥΤΑ καλό θα ήταν να γνωρίζετε ότι:

Ο Μικές Ιω. Ρεΐσης με τη φωτογραφία του αυτή κέρδισε το Α΄ Βραβείο στο διαγωνισμό φωτογραφίας του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Καλύμνου.  Είναι μια καταπληκτική υποβρύχια φωτογραφία και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Μικέ.

Εύκολα μπορεί  ο δήμαρχος της Καλύμνου να λέει δημόσια (συνέντευξη του, 5.7.13) ότι η ΑΡΓΩ παραπληροφορεί τον κόσμο για το θέμα των προστίμων, που θα επιβληθούν στους ΧΑΔΑ (σκουπιδότοπους) από 1.1.2014, όμως η πραγματικότητα είναι άλλη. Τα πρόστιμα θα επιβληθούν και θα είναι βαριά.

Απόψε, 1.7.13, περί τις 9 η ώρα,  πήρε φωτιά η ανατολική πλευρά των Βιγλών, στην περιοχή του σπιτιού της οικογένειας Σωτηρίου, νυν κατοικία Γ. Μαρτίνου (το άλσος αυτο κάηκε ολοσχερώς δυο φορές).

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version