The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Διερχόμαστε νευρική… (σε βαθμό κρίσης…)  προεκλογική περίοδο και οι πολιτικές δηλώσεις, αναλυσο-εκτιμησο-φαντασίες αυξάνονται.  Έχουμε ελευθερία Τύπου και ο κάθε…  τύπος  ή τύπαρος, μετά από "προθέρμανση" διά της ενοράσεως, μπορεί να λέει  και να γράφει ό,τι γουστάρει κι αγαπά, αφού γι’ αυτές τις δημιουργίες του  δεν πληρώνει ούτε δεκάρα ΦΠΑ.

Λόγια παχιά για «άπλετο φως στην υπόθεση  του ΧΥΤΑ» εκ μέρους του κ. Διακομιχάλη, αλλά μόλις ήρθε η ώρα της… κρίσεως, η τελευταία πράξη της κωμικής… τραγωδίας, ο δήμαρχος την έδιωξε για το άγνωστο μέλλον.

Κύριε  Τρικοίλη,

Επειδή το άρθρο που αναρτήσατε στις 13/6/2013 στην ηλεκτρονική σας εφημερίδα «Η Αργώ της Καλύμνου», περιέχει ανυπόστατες πληροφορίες (δήλωση) και βαρείς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο μου (θύμα), υποχρεώθηκα να κάνω απομαγνητοφώνηση του επίμαχου σημείου της συνέντευξης μου, για να αποδείξω  σ εσάς, στους συμπατριώτες μας  και στους αναγνώστες σας  την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Την Κυριακή της 9ης Ιουνίου διεξήχθησαν οι κομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέων οργάνων.  Ενδιαφέρουσες οι ειδήσεις…

Εναν ιδιότυπο κατάλογο θα  μπορούσε  με  σχετική ευκολία να συγκροτήσει ο κάθε σκεπτόμενος δημότης και κάτοικος αυτού του νησιού, με θλιβερό, δυστυχώς , περιεχόμενο.

Ο δημ. σ/λος της αξ. αντ/τευσης κ. Μαν. Μουσελλής δήλωσε (ΑΙΓΑΙΟ TV, 12.6.13) ότι στις επόμενες εκλογές, δηλαδή μετά από περίπου 6 χρόνια(!), θα κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος εκπροσωπώντας τη ΝΔ.

Ούτε χούντα να ήταν!

Δικτατορία να είχαμε δεν θα έκλεινε ποτέ η ΕΡΤ

Όλοι συνεργούν στο να κουκουλωθεί για άλλη μια φορά η υπόθεση του κληροδοτήματος Βουβάλη , η «Ναυτική Δημοτική Σχολή". Λένε: «μπόρα είναι, θα περάσει». 

Η παρούσα δημ. Αρχή έχει να λέει για το νέο της αναπτυξιακό της «κόλπο». Δικαιούται να τιτλοφορήσει: «Όταν δέσαμε τις αλυσίδες».

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Argo Kalymnos