Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Το Επαγγελματικό Λύκειο Καλύμνου βρέθηκε στο κέντρο της επικαιρότητας εξαιτίας της προεκλογικής «επιταγής» που εξαργύρωσε η δημ. Αρχή, υπογράφοντας μετεκλογικά άδεια λειτουργίας μπουγατσάδικου δίπλα στο σχολείο.

Ο επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης κ. Γ. Ρούσσος σε συνέντευξη του προς τα τοπικά ΜΜΕ, στις 11.3.11, κατάγγειλε το δήμαρχο κ. Δ. Διακομιχάλη και την αντιδ/ρχο κα. Σ. Ψαρομπά, για την υπόθεση του Λαφασιού.

Την Τετάρτη, 9.3.11, το μεσημέρι στη 1 η ώρα, συνεδρίασε το δημ. σ/λιο με μοναδικό θέμα το Λαφάσι και αποφάσισε ομόφωνα να χαρακτηρίσει την περιοχή ως αυτοτελή οικισμό.

 Το Σάββατο 5 Μαρτίου μετά την επίσκεψή του στην Αστυπάλαια ο τ Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Δωδεκανήσου βρέθηκε στη Λέρο για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων «Η Άρτεμις».

Το αναμενόμενο με αγωνία δημ. σ/λιο του Σαββάτου… της Τυρινής, 5/3/11, αναβλήθηκε αιφνιδίως για άγνωστους λόγους.

Ο Γ. Κασσάρας σε Ρόδο, Κω, Κάρπαθο

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας,  το τριήμερο 19 -21.2.2011, περιόδευσε στο νησί της Ρόδου,  με σκοπό την άμεση επικοινωνία  με τους συμπατριώτες και τους φορείς του  νησιού.

 

Οι προεκλογικές «δεσμεύσεις» του δημάρχου κ. Δ. Διακομιχάλη, μετεκλογικά δοκιμάστηκαν σκληρά στην πρόταση που συνέταξε προς το Υπ. Εσωτερικών για προσλήψεις υπαλλήλων ορισμένου χρόνου και την παρουσίασε στο δημ. σ/λιο για ψήφιση.

Βαρυσήμαντη συνέντευξη έδωσε ο δήμαρχος κ. Δ. Διακομιχάλης για την υπόθεση με τις πλαστές επιταγές που δόθηκαν στην ΑΝΕΚ.

 

Στις 12:00, Της 2.3.11, στην αίθουσα του Αναγνωστηρίου (και δημ. σ/λίου…) ο κ. δήμαρχος παρουσίασε το πρόβλημα, όπως είπε: σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει, γιατί η παραλαβή-παράδοση της εταιρίας δεν έχει γίνει ακόμη. Ήταν πολύ προσεκτικός στα λόγια του και δεν έθιξε πρόσωπα και υπολήψεις.

Η γραφειοκρατία επιβάλλει τη λογική στη διοίκηση και την τάξη: Στο εξής θα ελέγχεται από τον Επίτροπο του Δημοσίου η είσπραξη των τελών που έχει υποχρέωση να εισπράττει ο Δήμος.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version