Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Την επομένη της επιστροφής του από τη Ρόδο (7.5.11), όπου πέρασε την προσωπική του εβδομάδα «των παθών» (2-7/5/11) με τις δύο δίκες που είχε να αντιμετωπίσει, ο κ. Γ. Ρούσσος έδωσε συνέντευξη τύπου. Ήταν καταιγιστικός, αλλά είναι αμφίβολο αν κέρδισε κάτι παραπάνω.

Να επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στη διευκόλυνση του εμπορίου στην περιφερειακή εμπορική πολιτική και στα αναπτυξιακά σχέδια, κάλεσε την Επιτροπή Μεσογείου ο Νίκος Ζωίδης, στo "Παλάτι των Εθνών" στη Γενεύη της Ελβετίας βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Νίκος Ζωίδης. 

Δύο μηνύσεις είχε να αντιμετωπίσει ο τ. δήμαρχος κ. Γ. Ρούσσος, στα δικαστήρια της Ρόδου, και στα δύο κηρύχθηκε αθώος. Ηττημένοι της υπόθεσης, δικαστικά – πολιτικά – ηθικά, είναι ο δήμαρχος κ. Δημ. Διακομιχάλης, ο πρόεδρος του δημ. σ/λίου κ. Ν. Γαβαλάς και οι συν αυτοίς.

Η ΑΡΓΩ παρουσιάζει το τελευταίο δελτίο τύπου (5.5.11), το οποίο εξέδωσε η Τοπική Οργάνωση του Πα.Σο.Κ. για τη συνάντηση των τριών βουλευτών στην Κάλυμνο, τη Μ. Πέμπτη (21.4.11), και καταθέτει την άποψη της:

«Κινδυνεύουμε να μείνουμε με δύο δρομολόγια…»

Το ξέσπασμα δημότη κατά υπουργών & βουλευτών του Πα.Σο.Κ.

Ο δήμαρχος κ. Δημ. Διακομιχάλης είχε δημόσιο διάλογο με τους αρχιτέκτονες  με ανακοίνωση απ’ το Γραφείο του και απάντηση απ’ το ΤΕΕ. Και τα δύο κείμενα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τα δημοσιεύουμε χωρίς σχόλια:

1. Η πρόσκληση-ανακοίνωση του δημάρχου

«Εύχομαι σε καθεμία και σε κάθε έναν ξεχωριστά, το Άγιο Φως της Ανάστασης, να φωτίζει την σκέψη, την καρδιά και την ψυχή μας και να μας δίνει ελπίδα αγάπη και δύναμη,  να συνεχίσουμε με πίστη και αισιοδοξία τον αγώνα μας.

Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά!»

«Οι Άγιες τούτες μέρες, φέτος έχουν την ιδιαιτερότητα, να βρίσκουν τη χώρα μας και περισσότερο εμάς τους Καλύμνιους στη δίνη βαθειάς και πολύπλευρης κρίσης. Στο πέρασμα του χρόνου όμως έχουμε αποδείξει, ότι ενωμένοι και με τη βοήθεια του Θεού, σε παρόμοιες καταστάσεις πάντα καταφέρνουμε  να ξεπερνούμε τις δυσκολίες και να προοδεύουμε.

Εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες μας, όπου κι αν βρίσκονται, Καλή Ανάσταση. Να περάσουν με τους αγαπημένους τους ένα λαμπρό καλύμνικο Πάσχα, με υγεία, χαρά και αισιοδοξία. Το θείο Φως να είναι οδηγός μας στο δρόμο της δημιουργίας και της προκοπής».

Ο Δήμαρχος

Δημ. Διακομιχάλης

 

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version