Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

«Γκρίζες» οι εξελίξεις αλλά και μισόλογα πάνω στην απόφαση που εξέδωσε η πρώην εισαγγελέας Κω στέλνοντας στο αρχείο την καταγγελία του δημάρχου κ. Δ. Διακομιχάλη περί σκανδάλου €500.000 στο ΧΥΤΑ.

Κύριε Τρικοίλη

Την τηλεοπτική παρέμβαση στο «ΑΙΓΑΙΟ tv», την έκανα σαν πολίτης της Καλύμνου και σαν μέτοχος της ΑΝΕΚ. Σε καμία περίπτωση δεν την έκανα σαν πολιτικός (άλλωστε δεν είμαι). Ήταν διερευνητική και ξεκάθαρη χωρίς υστεροβουλία.

 

Η αποτελεσματικότητα στο Δήμο Καλυμνίων, εκ των πραγμάτων, αποδεικνύεται ότι κατάντησε να είναι ευχή, ζητούμενο, και, τελικά μέγα πρόβλημα. Απόδειξη, μεταξύ άλλων, οι παιδικοί σταθμοί.

Εκπληξη και λύπη μου προκάλεσε τηλεφωνική παρέμβαση στο ΑΙΓΑΙΟ TV, στην εκπομπή του Μ. Χαραμαντά "Εν Καλύμνω" (17.10.11). Επιτέθηκε εναντίον του τέως προέδρου της ΑΝΕΚ, αλλά, επί τη ευκαιρία, «χτύπησε» τον Σακ. Τρικοίλη, μιλώντας εντελώς πρόχειρα και απρόσεκτα.

Ο επικεφαλής της αξ. Αντ/τευσης κ. Γιώργος Ρούσσος, μετά την απάντηση του κ. Γιάννη Γαλουζή, επικεφαλής τις ελ. αντ/τευσης, επανέρχεται με την παρακάτω επιστολή του.

Ο Βουλευτής κ. Γιώργος Κασσάρας μίλησε στη Βουλή, κατά τη συνεδρίαση της ολομέλειας στις 13.10.11, για την ανάγκη να διοριστούν γιατροί στα μικρά νησιά, για τη στελέχωση του ΟΚΑΝΑ στην Κάλυμνο κ.α.

Ο επικεφαλής της ελ. αντ/τευσης στο δημ. σ/λιο δημοσιοποίησε, υπό μορφή δελτίου τύπου, την απάντησή του προς τον κ. Γ. Ρούσσο για το θέμα της συναίνεσης.  

Ευθεία και σκληρή επίθεση εξαπέλυσε εναντίον του δημάρχου κ. Δ. Διακομιχάλη ο επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης κ. Γ. Ρούσσος, κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ, στις 8.10.2011.

 

Η πολιτική ζωή της Καλύμνου έχει εκτραπεί σε κραυγές για ανύπαρκτα σκάνδαλα, ενώ όλα τα προβλήματα του νησιού, τα μεγάλα και της καθημερινότητας, με πρώτο και καλύτερο την καθαριότητα, μένουν στάσιμα.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version