Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Μια γραμμή δημοτικού φωτισμού, στις Ελιές Πανόρμου, ανάβει 24 ώρες το 24ωρο πάνω από 10 ημέρες. «Ενοχλήσαμε» τη δημ. Αρχή, υποσχέθηκε ότι θα πάρει τα μέτρα της, αλλά «παν μέτρον άχρηστον». 

Το Αρχοντικό Βουβάλη γνώριζαν οι Καλύμνιοι ότι έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, αλλά σε συνέντευξη τύπου, στις 24.2.12,  ο εκπρόσωπος του δημάρχου άφησε ασάφειες για την τύχη του  έργου.

Γράφει ο Σάββας Ιακωβίδης

Παρακολουθώ όλες αυτές τις ημέρες τις ενέργειες πολλών και διαφόρων για συλλογή βοήθειας προς τους δεινοπαθούντες Έλληνες αδελφούς μας.

«Οι πλούσιοι έχουν μεταφέρει τα χρήματά τους στο εξωτερικό και στην Ελλάδα πλήττονται οι απλοί πολίτες»

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γ. Κασσάρας κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων στο Ειρηνοδικείο Καλύμνου, ώστε να λειτουργήσουν απρόσκοπτα τόσο το Ειρηνοδικείο Καλύμνου όσο και το Πρωτοδικείο Κω.

Όποιος αμφιβάλλει ότι σήμερα η χώρα μας ζει κάτω από μια νέα Γερμανική Κατοχή, πλανάται και εθελοτυφλεί. Είτε πολιτικός είναι είτε απλός πολίτης.

Διαβάσαμε ένα ρεπορτάζ στο διαδίκτυο για τις ζυμώσεις επί ζυμώσεων στο ΠαΣοΚ και μας προέκυψε η ανάγκη για κάποιες σημειώσεις… 

Με κεντροαριστερό προσανατολισμό ο βουλευτής κύριος Γιώργος Κασσάρας ανιχνεύει το πολιτικό του μέλλον.

«Το ΠαΣοΚ είναι κομμάτι της ψυχής μου» τόνισε ξεκινώντας τη συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε στα ΜΜΕ, το μεσημέρι της 14.2.12, στο γραφείο του, αλλά συμπλήρωσε: «Σ’ αυτό το ΠαΣοΚ δεν ξαναγυρνάω», εννοώντας το ΠαΣοΚ του Βενιζέλου. Και προς το τέλος της συνέντευξης έδωσε το στίγμα του προσανατολισμού του λέγοντας ότι (σύμφωνα με τα συμβατικά σχήματα) ανήκει στην κεντροαριστερά. Διαχώρισε όμως και τη θεση του από τον Φ. Κουβέλη, στο κόμμα του οποίου είπε ότι δεν πρόκειται να ενταχθεί.

Προσπαθήσαμε να κατανοήσουμε πώς διαμορφώθηκε η παρανοϊκή απόφαση του δημ. σ/λίου, και μάλιστα ομόφωνη, αλλά είναι αδύνατο να το συλλάβει ανθρώπου νους. 

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version