Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Απάντηση στην ΑΡΓΩ από το Γ. Ρούσσο

Κατηγορία Δήμος Γράφτηκε από τον

Ο επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης κ. Γ. Ρούσσος έστειλε (10.3.12) στην ΑΡΓΩ την παρακάτω απάντηση για το δημοσίευμά της σχετικά το με «κόψιμο» του εκπροσώπου τύπου της παράταξής του, κ. Μιχ. Μαμουζέλου, και το δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη.

 

Η δημοτική παράταξη της αξ. αντ/τευσης του κυρίου Γ. Ρούσσου εξέδωσε δελτίο τύπου (9.3.12), στο οποίο μιλάει για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα δημοκρατίας που φαίνεται ότι ανέκυψε σε τοπική τηλεόραση, αλλά η γλώσσα του κειμένου είναι «κουμπωμένη» περίεργα.

Μια γραμμή δημοτικού φωτισμού, στις Ελιές Πανόρμου, ανάβει 24 ώρες το 24ωρο πάνω από 10 ημέρες. «Ενοχλήσαμε» τη δημ. Αρχή, υποσχέθηκε ότι θα πάρει τα μέτρα της, αλλά «παν μέτρον άχρηστον». 

Το Αρχοντικό Βουβάλη γνώριζαν οι Καλύμνιοι ότι έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, αλλά σε συνέντευξη τύπου, στις 24.2.12,  ο εκπρόσωπος του δημάρχου άφησε ασάφειες για την τύχη του  έργου.

Γράφει ο Σάββας Ιακωβίδης

Παρακολουθώ όλες αυτές τις ημέρες τις ενέργειες πολλών και διαφόρων για συλλογή βοήθειας προς τους δεινοπαθούντες Έλληνες αδελφούς μας.

«Οι πλούσιοι έχουν μεταφέρει τα χρήματά τους στο εξωτερικό και στην Ελλάδα πλήττονται οι απλοί πολίτες»

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γ. Κασσάρας κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων στο Ειρηνοδικείο Καλύμνου, ώστε να λειτουργήσουν απρόσκοπτα τόσο το Ειρηνοδικείο Καλύμνου όσο και το Πρωτοδικείο Κω.

Όποιος αμφιβάλλει ότι σήμερα η χώρα μας ζει κάτω από μια νέα Γερμανική Κατοχή, πλανάται και εθελοτυφλεί. Είτε πολιτικός είναι είτε απλός πολίτης.

Διαβάσαμε ένα ρεπορτάζ στο διαδίκτυο για τις ζυμώσεις επί ζυμώσεων στο ΠαΣοΚ και μας προέκυψε η ανάγκη για κάποιες σημειώσεις… 

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version