Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Η προεκλογική εκστρατεία στην Κάλυμνο ξεκίνησε με τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Δημ. Κρεμαστινός, στις 19.4.12.

Η ιστορική ανάμνηση του «Πετροπόλεμου» (1935) των γυναικών της Καλύμνου εναντίον των Ιταλών κατακτητών τιμήθηκε και φέτος στην Παναγία Χώρας.

Ρωτήσαμε στέλεχος του τοπικού ΠαΣοΚ για τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών και η πρώτη του φράση ήταν: «Πολλοί που φάγανε από το ταμείο του ΠαΣοΚ τώρα την κάνουν…».

 

Το νέο πολιτικό κόμμα «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» των Καστανίδη-Κατσέλη, και στο εντάχθηκε ο Καλύμνιος βουλευτής κ. Γ. Κασσάρας, καταθέτει την πρότασή του για την αντιμετώπιση του φοβερού προβλήματος των στεγαστικών δανείων, που προέκυψε από την οικονομική κρίση-τυφώνα.

Από το γραφείο του υφυπουργού Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδη εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου (δ.τ.), το οποίο αναφέρεται στην παρέμβαση του κ. υφυπουργού για την άμεση ίδρυση Γραφείου ΟΑΕΔ στην Κάλυμνο με πολλές αρμοδιότητες:

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜ.ΑΡ.) κ. Φώτης Κουβέλης, στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας στα Δωδεκάνησα, επέλεξε ως πρώτο του σταθμό την Κάλυμνο.Στο νησί έφθασε σήμερα, 29.3.12, αεροπορικώς, το μεσημέρι. Κατά την περίπου 7ωρη παραμονή του είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τοπικούς φορείς, με τον κ. δήμαρχο και το δημ. σ/λιο.

Με τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο συναντήθηκε, στις 23.3.12, σήμερα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης προκειμένου  να ενημερωθεί για τις εξελίξεις σε σχέση με το νέο κτιριακό συγκρότημα του ΙΚΑ το οποίο πρόκειται να ανεγερθεί στη Ρόδο. 

Είναι φοβερό και πρωτάκουστο. Τρελό, αλλά καλύμνικο… Όνειρο ναυαγισμένο στο μουράγιο. Όνειρο-εφιάλτης, άθλος πεπειραμένων πολιτικών και «ειδικών».  

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version