Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

 

Τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, Παρασκευή 15.6.12, πέρασαν από την Κάλυμνο για λίγες ώρες  οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. κ.κ. Άννα Καραμανλή (Β΄ Αθήνας) και Μάνος Κόνσολας (Δωδ/νήσου). Είχαν πολύ καλή παρουσία.

Στην Κάλυμνο παραχώρησαν δημόσιες (εκτός από τις τηλεοπτικές) συνεντεύξεις την τελευταία εβδομάδα προ των εκλογών  το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο επικεφαλής της αξ. αντ/τευση κύριος Γ. Ρούσσος, στη συνέντευξη της 7.6.12, διευκρίνισε το νόημα της παραίτησής του και τις εφεξής σχέσεις του με την πολιτική.

Στη νέα του προεκλογική εξόρμηση το ΠΑΣΟΚ εξηγεί τις έξι θέσεις του και τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν σήμερα για την αντιμετώπιση του μνημονίου και τις δυνατότητες που παρέχονται σήμερα για διαπραγμάτευση των όρων του.

Κοινά σημεία διαπίστωσαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με την πρόεδρο της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη στη διάρκεια της συνάντησής τους. Στη συνάντηση που είχαν ο κ. Τσίπρας με την Λούκα Κατσέλη συμφώνησαν σε προεκλογική και μετεκλoγική συμφωνία «πάνω σε θέσεις και όχι και ανταλλάγματα». 

Η ηλιθιότητα, Τσοχατζόπουλος, οι μίζες, οι «φυλές» κ.α…

Χιλιάδες σχόλια στο FB σε βάρος της. “Δεν τα λυπάμαι τα Ελληνόπουλα”

Στην Κάλυμνο ο ΣΥΡΙΖΑ με τον κύριο Παύλο Κλαυδιανό, οικονομολόγο και δημοσιογράφο, έδωσε απαντήσεις για τις μετεκλογικές συνεργασίες του. 

Απορρίφθηκαν ως αβάσιμες οι καταγγελίες του εφοπλιστή Μανούση ότι ο κ. Ζαχαρίου (ως ιδιαίτερος του υπουργού Αιγαίου κ. Αρ. Παυλίδη) προωθούσε τα συμφέροντα του εφοπλιστή προσφέροντας προνομιακή μεταχείριση και ότι άσκησε εκβίαση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΑΧΑΡΙΟΥ

Προς ενημέρωση των αναγνωστών σας πληροφορώ ότι:

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version