Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Τα δημοτικά τέλη που οφείλουν οι επιχειρηματίες στο Δήμο, με διαταγή του υπουργείου Εσωτερικών, θα εισπραχθούν άμεσα και χωρίς δεύτερη κουβέντα. Καλούνται οι Δήμοι να κινήσουν τις διαδικασίες χωρίς καθυστέρηση. 

Παραθέτω ένα απόσπασμα από το βιβλίο μου «Νεότερη Ιστορία της Καλύμνου» (σελ. 38 – Ιπποτοκρατίας) και ακολούθως την είδηση που δημοσίευσαν δύο έγκριτες ηλεκτρονικές εφημερίδες, για να δούμε πώς είδαν και βλέπουν, διαχρονικά, οι κατακτητές τα νησιά μας. 

Gabriel Colletis: Το αβέβαιο μέλλον της Ελλάδας

Κατηγορία Πολιτική Γράφτηκε από τον

Ο κίνδυνος εγκαθίδρυσης ενός νέου αυταρχικού καθεστώτος στην καρδιά της Ευρώπης

Η Κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς. Μπροστά στη μαύρη τρύπα της πολιτικής, η δημ. Αρχή ανοίγει αψιμαχίες πολιτικής αερολογίας και η αξ. αντ/τευση, εξ ανάγκης βέβαια, απαντά (φωτο, Γ. Μαστροκούκος). Έτσι απασχολείται η Κάλυμνος με τη μαύρη τρύπα και προσπαθεί να δει τι υπάρχει μέσα σ’ αυτή.

Ενα δευτερεύον έως ασήμαντο θέμα, η εκλογή του αντιπροέδρου του δημ. σ/λίου, κατάφερε ο κ. Διακομιχάλης και οι στενοί συνεργάτες του να το ανεβάσουν σε πρώτο θέμα παραταξιακής πειθαρχίας, στήνοντας τις ψηφοφορίες με πολιτικό στραβισμό.

«Η ΟΡΓΗ» βιολογικός παράγοντας της πολιτικής ιδεολογίας, της πολιτικής επιβολής, της πολιτικής ποδηγέτησης, του ιμπεριαλιστικού λαϊκισμού.

Αν είχαμε λίγη ευαισθησία για τον πολιτισμό μας, στην πράξη και όχι στην φλύαρη κενολογία, θα οργανώναμε το ισοζύγιο στις εισαγωγές-εξαγωγές πολιτιστικών προϊόντων μας με τη γείτονα μας Τουρκία. 

Μετά τις παραιτήσεις του Φ. Χριστοδούλου και του Γ. Ρούσσου, του ιδρυτή της παράταξης, οι αλλεπάλληλες παραιτήσεις των επιλαχόντων δημ. συμβούλων φέρνουν στα έδρανα του δημ. σ/λίου τους κ.κ. Σάκη Ζερβό και Νικόλα Πλάτση.

 

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται με πλήρη απαρτία με όλο το θίασο σε παράταξη, στο σανίδι της τοπικής πολιτικής σκηνής. Πρωταγωνιστές ηθοποιοί, της πολιτικής παραπλάνησης της τοπικής κοινωνίας είναι τα συνεταιράκια της συγκυβέρνησης των υποταγμένων, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ με τους εδώ εκπροσώπους της τοπικής οργάνωσης τους.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version