The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Κύριε Δήμαρχε

Διάβασα με μεγάλο κόπο και  πλήρη επιστράτευση ΟΛΩΝ των αποθεμάτων υπομονής  που μπορώ να διαθέσω  την μακροσκελέστατη  απάντηση σας στην Κα Μπιλλήρη.

Γιώργος Κασσάρας … Πρ. βουλευτής Δωδεκανήσου, Δ.Ε. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ
Ενα σχόλιο για τις απολύσεις στο Δημόσιο και τα γκάλοπ

Κυρία Ευαγγελία Μπιλλήρη, σας παραθέτω παράγραφο προς παράγραφο τις παρατηρήσεις μου σχετικά με την απάντησή σας στο δελτίο τύπου για το θέμα ΧΥΤΑ:

Ο ανεξάρτητος δημ. σ/λος, προερχόμενος από την παράταξη του αποχωρήσαντος τ. δημάρχου κ. Γ. Ρούσσου, το απόγευμα της 31.7.13, παρουσίασε, στο Πνευματικό Κέντρο,  την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης του «Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ».

Δε γράψαμε εξαρχής τίποτα για την υπόθεση της ιχθυοκαλλιέργειας και την τακτική του κ. δημάρχου. Περιμέναμε να δούμε πόσο θα «σηκώσουν» το θέμα οι αντιπολιτεύσεις. Κάτι έγινε αυτή τη φορά. Αντιπολιτεύτηκαν μάλλον επαρκώς…

ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  - Μαζική παραίτηση 25 δημάρχων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Πού κατοικεί η Δημοκρατία;

Σήμερα, 24 Ιουλίου, η χώρα μας τιμά την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας, μετά από 7 χρόνια στρατιωτική δικτατορίας,   και τους ήρωες του αντιδικτατορικού αγώνα. Μηνύματα για την 39η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας εξέδωσαν τα κόμματα, στα οποία τονίζουν την ανάγκη  να ξεπεράσει η χώρα μας την κρίση που διέρχεται – φοβερή πρόταση!!!

Η κυβερνώσα δημοτική παράταξη του κ. Δ. Διακομιχάλη σε απάντηση της κριτικής που του άσκησε ο δ.σ. κ. Σάκης Ζερβός – αρχιτέκτονας, τέως πρόεδρος του δημ. συμβουλίου και πρώην έπαρχος Καλύμνου – εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου.

"Τούμπα" Ρ. Σπυρόπουλου

Απίστευτο  και όμως αληθινό: ο Διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος  Σπυρόπουλος

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Argo Kalymnos