Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜ.ΑΡ.) κ. Φώτης Κουβέλης, στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας στα Δωδεκάνησα, επέλεξε ως πρώτο του σταθμό την Κάλυμνο.Στο νησί έφθασε σήμερα, 29.3.12, αεροπορικώς, το μεσημέρι. Κατά την περίπου 7ωρη παραμονή του είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τοπικούς φορείς, με τον κ. δήμαρχο και το δημ. σ/λιο.

Με τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο συναντήθηκε, στις 23.3.12, σήμερα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης προκειμένου  να ενημερωθεί για τις εξελίξεις σε σχέση με το νέο κτιριακό συγκρότημα του ΙΚΑ το οποίο πρόκειται να ανεγερθεί στη Ρόδο. 

Γράφει ο Σάββας Ιακωβίδης

Παρακολουθώ όλες αυτές τις ημέρες τις ενέργειες πολλών και διαφόρων για συλλογή βοήθειας προς τους δεινοπαθούντες Έλληνες αδελφούς μας.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γ. Κασσάρας κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων στο Ειρηνοδικείο Καλύμνου, ώστε να λειτουργήσουν απρόσκοπτα τόσο το Ειρηνοδικείο Καλύμνου όσο και το Πρωτοδικείο Κω.

Διαβάσαμε ένα ρεπορτάζ στο διαδίκτυο για τις ζυμώσεις επί ζυμώσεων στο ΠαΣοΚ και μας προέκυψε η ανάγκη για κάποιες σημειώσεις… 

Με κεντροαριστερό προσανατολισμό ο βουλευτής κύριος Γιώργος Κασσάρας ανιχνεύει το πολιτικό του μέλλον.

«Το ΠαΣοΚ είναι κομμάτι της ψυχής μου» τόνισε ξεκινώντας τη συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε στα ΜΜΕ, το μεσημέρι της 14.2.12, στο γραφείο του, αλλά συμπλήρωσε: «Σ’ αυτό το ΠαΣοΚ δεν ξαναγυρνάω», εννοώντας το ΠαΣοΚ του Βενιζέλου. Και προς το τέλος της συνέντευξης έδωσε το στίγμα του προσανατολισμού του λέγοντας ότι (σύμφωνα με τα συμβατικά σχήματα) ανήκει στην κεντροαριστερά. Διαχώρισε όμως και τη θεση του από τον Φ. Κουβέλη, στο κόμμα του οποίου είπε ότι δεν πρόκειται να ενταχθεί.

Ο  βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας, κατέθεσε  ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας και  Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  κ. Ανδρέα  Λοβέρδο, με την οποία καλεί τον Υπουργό να απαντήσει για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί ή προτίθεται να προβεί  για την ανέγερση του Γενικού Νοσοκομείου Καρπάθου.

«Να μην καταργηθεί η άδεια ΣΤ’ για τις νησιωτικές, παραμεθόριες και προβληματικές περιοχές, αλλά αντιθέτως να κατοχυρωθεί νομοθετικά έτι  περαιτέρω».

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version