Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Οι βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 ήταν οι πιο καθαρές εκλογές κι ας λένε ότι ο κόσμος ψήφισε πολύ φοβισμένος.

 

Τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, Παρασκευή 15.6.12, πέρασαν από την Κάλυμνο για λίγες ώρες  οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. κ.κ. Άννα Καραμανλή (Β΄ Αθήνας) και Μάνος Κόνσολας (Δωδ/νήσου). Είχαν πολύ καλή παρουσία.

Στην Κάλυμνο παραχώρησαν δημόσιες (εκτός από τις τηλεοπτικές) συνεντεύξεις την τελευταία εβδομάδα προ των εκλογών  το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Στη νέα του προεκλογική εξόρμηση το ΠΑΣΟΚ εξηγεί τις έξι θέσεις του και τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν σήμερα για την αντιμετώπιση του μνημονίου και τις δυνατότητες που παρέχονται σήμερα για διαπραγμάτευση των όρων του.

Κοινά σημεία διαπίστωσαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με την πρόεδρο της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη στη διάρκεια της συνάντησής τους. Στη συνάντηση που είχαν ο κ. Τσίπρας με την Λούκα Κατσέλη συμφώνησαν σε προεκλογική και μετεκλoγική συμφωνία «πάνω σε θέσεις και όχι και ανταλλάγματα». 

Στην Κάλυμνο ο ΣΥΡΙΖΑ με τον κύριο Παύλο Κλαυδιανό, οικονομολόγο και δημοσιογράφο, έδωσε απαντήσεις για τις μετεκλογικές συνεργασίες του. 

Απορρίφθηκαν ως αβάσιμες οι καταγγελίες του εφοπλιστή Μανούση ότι ο κ. Ζαχαρίου (ως ιδιαίτερος του υπουργού Αιγαίου κ. Αρ. Παυλίδη) προωθούσε τα συμφέροντα του εφοπλιστή προσφέροντας προνομιακή μεταχείριση και ότι άσκησε εκβίαση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΑΧΑΡΙΟΥ

Προς ενημέρωση των αναγνωστών σας πληροφορώ ότι:

Οι εκλογές πλησιάζουν και η «Κοινωνική Συμφωνία» (ΚΟΙ.ΣΥ.), της οποίας συνιδρυτής υπήρξε ο Καλύμνιος βουλευτής κ. Γ. Κασσάρας μαζί με τους Κατσέλη-Καστανίδη, ακόμη δεν ανακοίνωσε με ποιο από τα αριστερά κόμματα θα συνεργαστεί

Ο Γιώργος Κασσάρας, τ. βουλευτής του ΠαΣοΚ και νυν υποψήφιος με το Κοι.Συ., απολογήθηκε για την καταψήφιση του Μνημονίου, αλλά και ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό του Δήμου.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version