Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Αγγελική Σ. Τρικοίλη

Mε πέντε Βουλευτές τα Δωδεκάνησα.

Περιοδεία και Συνέντευξη τύπου Πάνου Ρήγα

Κατηγορία Κυβέρνηση Γράφτηκε από την

Ρεπορτάζ

Αγγελική Σ. Τρικοίλη

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου και εν όψει της νέας αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου, ο πρώην αναπλ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ κος Πάνος Ρήγας, πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 20/6/2023 περιοδεία στο νησί της Καλύμνου, όπου και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης .

Υπάρχει λοιπόν «γενιά των Τεμπών»; Μετά το πρόσφατο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, ξανατέθηκε στη δημόσια συζήτηση το ερώτημα για τα χαρακτηριστικά, τις στάσεις, τις αντιλήψεις και τις αξιακές επιλογές της διαρκώς ζητούμενης και μονίμως ανεύρετης «νέας γενιάς».

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ : ΚΑΘΕ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ

Κατηγορία Κυβέρνηση Γράφτηκε από την

Άρθρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΜΕΛΩΝ  ΚΑΛΥΜΝΟΥ
Κάλυμνος, 12/06/2023

Ελλάδα 2027: 7 βήματα για δίκαιη κοινωνία και ευημερία για όλους

Την βεβαιότητα ότι στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ θα αυξήσει πολύ περισσότερο τα ποσοστά του διεκδικώντας κάτι καλύτερο και αναδεικνύοντας τα θέματα που βασάνισαν τους συμπατριώτες μας τα τέσσερα τελευταία χρόνια διακυβέρνησης ΝΔ, εξέφρασε  μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου  ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Βόρεια Δωδεκάνησα και μέλος της ΚΕ του κόμματος Μανώλης Καβαδάκης.

Από τις γειτονιές μέχρι τα κομματικά όργανα κι από τους απλούς ψηφοφόρους μέχρι τους επιστήμονες, επιχειρούμε να φωτίσουμε όψεις αυτής της ήττας, ώστε να ανιχνεύσουμε διαδρομές εξόδου από μια κρίση που απειλεί όχι μόνο την Αριστερά, αλλά την ίδια τη δημοκρατία.

Argo Kalymnos

Top Desktop version