Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Ο δήμαρχος κ. Δ. Διακομιχάλης, σε συνέχεια της συνέντευξης που έδωσε στα ΜΜΕ για την υπόθεση των κλεμμένων επιταγών στην ΑΝΕΚ, εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου (δ.τ.11.3.11):  

Γνωριμία με τον «Παράδεισο της Αναρρίχησης στο Αιγαίο»

 

Γνωριμία με την Κάλυμνο, τον «Παράδεισο της Αναρρίχησης στο Αιγαίο», προτείνουν οι ξενοδόχοι της Καλύμνου μέσω του Αναρριχητικού Φεστιβάλ που θα γίνει στην Κάλυμνο από τις 18 ως τις 22 Μαΐου 2011.

 

Ονομασία της ακτής από «Λιμεναρχείο έως στροφή Ξενοδοχείου Ολυμπίτη με το όνομα «ΑΚΤΗCAMPBELL OHIO

Λόγω του δυνατού ψύχους και της επαπειλούμενης βροχής, ο επίσημος εορτασμός της Απελευθέρωσης της Δωδεκανήσου φέτος δεν είχε μαθητική παρέλαση.

Φέτος ο «Χορός της Παναγιάς», στην αυλή της Κεχαριτωμένης, την Κυριακή της Τυρινής (6/3/11), είχε κάτι από τα παλιά. Το έθιμο κρατάει χάρη στο Λύκειο Ελληνίδων.

 

Στις 3/3/11 συνεδρίασε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (ΔΕΠ) Καλύμνου και η ΕΛΜΕ, διά του εκπροσώπου της κ. Παναγιώτη Ντούλια, έθεσε τα εξής ζητήματα στα αντίστοιχα θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

Πυρκαγιά έκαψε δύο ΙΧ αυτοκίνητα, παρκαρισμένα το ένα δίπλα στο άλλο, και προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε τρίτο.

Τα κλαδέματα, ο καθαρισμός και γενικότερα ο ευπρεπισμός των εξωτερικών χώρων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς είναι, προφανώς, υποχρέωση του Δήμου, αλλά η άμεση ανταπόκριση ήταν θέμα πολιτικής και υπηρεσιακής αποτελεσματικότητας.

Το μεγάλο μυστικό «έσκασε», στις 16/2/11, ότι νέος διοικητής στο νοσοκομείου διορίστηκε η πρώην έπαρχος Καλύμνου κ. Χρυσούλα Συφουνιού. Η κ. Συφουνιού μετά την κατάργηση των Επαρχείων δε συνέχισε την πολιτική της πορεία στον ίδιο πολιτικό θεσμό, ως περιφερειακή σύμβουλος (με το ψηφοδέλτιο του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη) , αλλά κατέβηκε ως υποψήφια δήμαρχος Λέρου και αυτή τη στιγμή είναι επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version