Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

 

 

Ανάστατη όλη η Κάλυμνος με το θαύμα στην εκκλησία της Αγ. Τριάδας Καλύμνου. Κατά τις μαρτυρίες γυναικών της ενορίας, στην εικόνα της Παναγίας του τέμπλου διαγράφηκε έντονα και καθαρά η εικόνα του Νυμφίου Χριστού.

Από τη διοικητή του νοσοκομείου κα. Χρ. Συφουνιού εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου για τη λειτουργία των αγροτικών ιατρείων στην Κάλυμνο.                           

        

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

    ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1985

                                             Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

Ο δήμαρχος κ. Δ. Διακομιχάλης, στη συνεδρίαση του δημ. σ/λίου της 2.4.11, εισηγήθηκε την ίδρυση Ιστορικού Αρχείου, πρόταση η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα.

Για την ακόμη καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών μας πάνω στο θέμα που «άναψε φωτιές» στην Κάλυμνο: το κάψιμο και η αντικατάσταση των μηχανών του Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΣ, προβάλλουμε άλλα 3 βίντεο.

Σάββατο της 2.4.11(1μμ), το διοικ. συμ/λιο της ΑΝΕΚ έδωσε συνέντευξη τύπου για το πρόβλημα με τις καμένες μηχανές του Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΣ.

Στις 31.3.11, ώρα 11πμ, στο στρατόπεδο «ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΙΖΑΝΙΑ», πραγματοποιήθηκε η τελετή παραλαβής από το νέο συνταγματάρχη κ. Πρ. Παπαθανασίου της μονάδας του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων «Δελβινάκι».

 

Στις 31.3.11, ώρα 11πμ, στο στρατόπεδο «ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΙΖΑΝΙΑ», πραγματοποιήθηκε η τελετή παραλαβής από το νέο συνταγματάρχη κ. Πρ. Παπαθανασίου (φωτο, αριστερά) της μονάδας του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων «Δελβινάκι».

Την τελετή ευλόγησε η τοπική εκκλησία διά του μητροπολίτη κ. Παϊσίου με ειδική για τις περιπτώσεις αυτές ακολουθία. Το νέο διοικητή παρουσίασε, κατά τους στρατιωτικούς τύπους, στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες της μονάδας ο επίσης νέος ταξίαρχος κ. Ε. Σπανός (φωτο, δεξιά), ο οποίος ανέλαβε προ ημερών τα καθήκοντά του στην Ταξιαρχία Κω.

Ο κ. Παπαθανασίου πριν 8 χρόνια υπηρέτησε στην Κάλυμνο ως διοικητής της ίδιας μονάδας με το βαθμό του ταγματάρχη και σήμερα επανήλθε στη γνώριμή του θέση ως διοικητής της αναβαθμισμένης μονάδας από Τάγμα σε Σύνταγμα. Στη νέα δομή της μονάδας ο μέχρι σήμερα διοικητής αντισυνταγματάρχης κ. Β. Τσιάκος (από Λέρο) θα έχει τα καθήκοντα του υποδιοικητή.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος κ. Δημ. Διακομιχάλης με τον αντιδ/ρχο κ. Π. Ζωίδη, η διοικητής του νοσοκομείου κ. Χρ. Συφουνιού, έφεδροι αξιωματικοί και πολίτες, ενώ το γεγονός κάλυψαν τα τοπικά ΜΜΕ.

Μετά την εκδήλωση στο στρατόπεδο ακολούθησε η δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών, στην παραλιακή του Αγ. Στεφάνου. Το κλίμα ήταν φιλικό και οι χαιρετισμοί εγκάρδιοι. Μητροπολίτης και δήμαρχος δήλωσαν συμπαραστάτες του στρατού και έτοιμοι να βοηθήσουν με κάθε τρόπο, όταν τους ζητηθεί, ενώ ο μητροπολίτης ανακοίνωσε ότι ήδη παραχώρησε στο στρατό μεγάλη οικοπεδική έκταση στο Αργος.     

Η πρώην έπαρχος Καλύμνου κ. Χρυσούλα Συφουνιού επελέγη, όπως είναι γνωστό, ως διοικητής του Βουβαλείου Νοσοκομείου Καλύμνου και ανέλαβε τα καθήκοντά της. Μετά την ορκωμοσία της εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου (δ.τ. 23.3.11):

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version