Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Μετά την ενημερωτική εισήγηση που έκανε ο κ. δήμαρχος στην συνέντευξη της 11.5.11 για το χρέος του Δήμου, ακολούθησαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

(Αθήνα 7 Μαΐου 2011)

Χθες το απόγευμα στο κέντρο νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Χαλανδρίου με την καθοδήγηση των Καθηγητών τους παρουσίασαν μια εξαιρετική ομαδική εργασία τους για τη ζωή και το έργο της Δωρήτριας του Σχολείου τους μεγάλης Ελληνίδας παιδαγωγού ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΛΙΣΠΕΡΗ (1858-1953), η οποία ήταν Καλυμνιακής καταγωγής από τον πατέρα της.

Το Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΣ, μετά την περιπέτεια που είχε με τη βλάβη (των καινούριων!) μηχανών του, επέστρεψε στην Κάλυμνο, στις 4.5.11, με καινούριες και πάλι μηχανές, πανέτοιμο για να αναλάβει και πάλι το εθνικής σημασίας έργο του.

Ανακοίνωση από τη διοικητή κα. Χρ. Συφουνιού για τις ειδικότητες και την υποβολή αίτησης. 

Ανακοίνωση από τη διοικητή κα. Χρ. Συφουνιού

Κάλυμνος  5-5-2011

 

 

 

Ο συμπατριώτης μας (Καλυμνιο-Ροδίτης) Στέφανος Ι. Κορφιάς, νευροχειρουργός στον Ευαγγελισμό, μετά από εξαιρετικά ευδόκιμη υπηρεσία τριών ετών στη νευροχειρουργική κλινική του Ευαγγελισμού, πραγματοποιεί στροφή προς την ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.

Ανέλαβε, παράλληλα, μέλος της ολιγομελούς ομάδας, που συντάσσει το ‘’Νέο Πρόγραμμα του ΕΛΚ’’

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ  ΒΑΛΗΝΑΚΗ

τ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ& ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

www.valinakis.gr

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΟΔΟΥ: τηλ. 2241024820, fax  2241024819        

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ: τηλ. 2107212775 

Αθήνα, Δευτέρα 2 Μαίου 2011

                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο επιτελείο του Β. Μάρτενς ο Γιάννης Βαληνάκης

Ο τ. Υφυπουργός Εξωτερικών & Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Βαληνάκης εξελέγη σήμερα στις Βρυξέλλες, μετά από πρόταση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Β. Μάρτενς, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών που ίδρυσε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και στο οποίο προεδρεύει ο Β. Μάρτενς. Το Κέντρο είναι το επίσημο think tank του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και ετοιμάζει προτάσεις και επεξεργάζεται νέες ιδέες σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Ο κ. Βαληνάκης ανέλαβε, παράλληλα, μέλος της ολιγομελούς ομάδας, που συντάσσει το ‘’Νέο Πρόγραμμα του ΕΛΚ’’, και το οποίο τα 48 κόμματα – μέλη του θα κληθούν να ψηφίσουν στο συνέδριο του 2012. Ο τ. Υφυπουργός Εξωτερικών έχει συντάξει τα τμήματα του προγράμματος για τις Ευρωπαϊκές Πολιτικές και το Μέλλον της Ε.Ε.

Η Καλυμνιά Μαρία Κοσσαρή αφηγείται στην ΑΡΓΩ την περιπέτεια που βίωσε με σοβαρό πρόβλημα στην υγεία της και το θαύμα του Οσίου Σάββα.
(ρεπορτάζ-καμερα: Πόπη Σ. Τρικοίλη)

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version