Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Επιτέλους στις άγονες, προβληματικές και στις νησιωτικές περιοχές, η προκήρυξη πρόσληψης επικουρικών γιατρών  δεν θα κλείνει στις 15 ημέρες, αλλά θα μένει ανοικτή μέχρι να προσληφθεί γιατρός.

Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής της HELMEPA

“Θάλασσες, δάση και βουνά είναι ο θησαυρός μας!

Ας τα προστατεύουμε σαν τον εαυτό μας”

Σύντομη ήταν η εβδομαδιαία συνέντευξη της 17ης/6/11, που παραχώρησε στα ΜΜΕ ο υπεύθυνος του Γ. Τύπου του δημάρχου κ. Δρ. Ταυλάριος, οι ανακοινώσεις όμως είχαν ενδιαφέρον.

Τα 10 νέα πρόσωπα της ΑΝΕΚ που πήραν στα χέρια τους την τύχη της ΑΝΕΚ, μετά τη Γ.Σ. και τις εκλογές της 3.6.11 

Αν ψάξει κανείς τι γίνεται στην Κάλυμνο με τη (μη) λειτουργία των… λατομείων, εδώ και τρεις ημέρες, βεβαιώνεται ότι έχουμε κράτος… (Θού, Κύριε…) της «βαριάς γροθιάς» για τη δήθεν εφαρμογή του νόμου…

Ο επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης κ. Γ. Ρούσσος έδωσε βαρυσήμαντη συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης, το μεσημέρι της Κυριακής, 5.6.11, στο Πνευματικό Κέντρο.

Το διήμερο 3 & 4 Ιουνίου 2011 διεξήχθησαν με πολύ μεγάλη επιτυχία, στο ολυμπιακών διαστάσεων Κολυμβητήριο της Καλύμνου, οι τελικοί αγώνες για το κύπελο υδατοσφαίρισης 2011.  

Στις 3 & 4 Ιουνίου διεξάγονται, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλύμνου, οι δύο ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός του 12ου Final Four Κυπέλου Ελλάδας 2011 στο πόλο.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version