Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Η τελευταία καταγγελία που έφτασε στην ΑΡΓΩ, πολύ πειστική, μιλάει για 280 Καλύμνιους  που παίρνουν επίδομα «τυφλότητας», ενώ οι φήμες, γενικότερα, για όργιο επιδομάτων πρόνοιας στην Κάλυμνο συνεχίζουν να γίνονται όλο και πιο επίμονες.

Ενα από τα θύματα της 3.11.11 (και το ημερήσιο δελτίο διαρρήξεων) είναι και το καφενείο του Κίτσου, στις Ελιές Πανόρμου, με σημερινή ιδιοκτησία της Μαρίας Ευθ. Μαγκλή.

Θα γίνει προκήρυξη, λέει ο δήμαρχος - Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα… 

Ο εορτασμός φέτος της 28ης Οκτωβρίου 1940 σκιάστηκε από ελαφριά «συννεφιά», που προκάλεσε η ένταση των οικονομικών μέτρων και η γενικότερη οικονομική κρίση που φούντωσαν την αγανάκτηση του λαού. 

Το πρώτο σίριαλ για το έργο της σπηλαίωσης στον εξωτερικό λιμενοβραχίονα «έφαγε» περί τους 8 μήνες. Συνακόλουθα, το δεύτερο σίριαλ της απόφασης του Γ.Γ.  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου πάνω στις ενστάσεις χρειάστηκε 40 ημέρες «δουλειάς». Οι ενστάσεις απορρίφθηκαν. 

Στις 19.10.11 η Κάλυμνος συμμετείχε στην πανελλαδική απεργία με υψηλό ποσοστό συμμετοχής των εργαζόμενων στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, αλλά και των εμπόρων, επιχειρηματιών και άλλων κοινωνικών στρωμάτων.

Την Τετάρτη 12-10-2011 το απόγευμα, ο Μητροπολίτης μας με πρόσκλησή του κάλεσε τους κατηχητές και κατηχήτριες της Ιερας Μητροπόλεως σε σύσκεψη, προκειμένου να οργανωθη η νέα κατηχητική χρονιά.

 

Η ανθρωπιστική οργάνωση κοινωνικής αλληλεγγύης «Ανοικτή Αγκαλιά», αποτελούμενη από εθελοντές γιατρούς όλων των ειδικοτήτων εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου για την εξόρμησή της στους Φούρνους Ικαρίας και τους Λειψούς, 8-16 Οκτωβρίου. 

Το ακτοπλοϊκό όλο και χειροτερεύει. Όπως έγραψε η “Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ” (10.10.11) θα πέσει «μαχαίρι» στα επιδοτούμενα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version