Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Δε φτάνει που η Κάλυμνος έχει τα μαύρα της τα χάλια στην καθαριότητα, έχουμε και τα «κόλπα» του Δήμου με τις «ειδικές» αποφάσεις. Καταγράφουμε την προσωπική εμπειρία, μένοντας μόνο στα  γεγονότα:

Μιλάει για σκουπιδότοπο (ΧΑΔΑ), ανακύκλωση,-κομποστοποίηση- δεματοποίηση, ΧΥΤΑ κ.α.

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η 5η Ιουνίου, γιορτάστηκε στην Κάλυμνο με κάθε αρνητική «επισημότητα». Ευτυχώς ο υφυπουργός κ. Βιρβιδάκης έδωσε καλό τέλος.

Γράφει Ο Παν. Καλαντζής

Άλλο ένα καλοκαίρι στην Κάλυμνο. Ξεκούραστο και ευχάριστο. Με τις γνώριμες και αγαπημένες παρέες, τους καλούς μας φίλους και συγγενείς απ’ το νησί, τις ντόπιες πολιτιστικές εκδηλώσεις, το εξαίσιο φαγητό στα διάφορα ταβερνάκια του νησιού, τις παιδικές μου μνήμες.

Την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Καλύμνου υποδέχθηκε το Δημοτικό Σχολείο του Άργους για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Περιβάλλοντος.

Ο αντιδ/ρχος κύριος Παντ. Ζωίδης, υπεύθυνος της υπηρεσίας Πρασίνου και της Καθαριότητας, μες στην εβδομάδα που πέρασε, οργάνωσε και υλοποίησε με επιτυχία μια δραστική επιχείρηση προστασίας οδηγών και οχημάτων από τις πτώσεις δένδρων και κλώνων, της δημοτικής δενδροστοιχίας κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου. 

Ωρα 11:30΄, της 11.8.2011, «επιχειρηματίας» της περιοχής του “Μανιάειου Δημ. Σχολείου”,  χτυπάει τα χταπόδια του σε βαρέλι πλυντηρίου και τα βρομόνερα τα πετάει στο δρόμο.

Ο δήμαρχος κ. Δ. Διακομιχάλης εκτιμώντας ότι ήταν χρήσιμο να προβεί ο ίδιος προσωπικά σε ανακοινώσεις πάνω σε επίκαιρα θέματα, κάλεσε τα ΜΜΕ σε συνέντευξη τύπου, το μεσημέρι της 16.6.11.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version