Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Αυτός ο «θρύλος» του βρετανικού κινηματογράφου είναι σεμνότατος, άμεσος, ουσιαστικός και αθεράπευτα αισιόδοξος. Αεικίνητος και δραστήριος στα 86 του, δεν έχει κενό στο πρόγραμμα του για τους επόμενους έξι μήνες. Mίλησε στην Εποχή για την πολιτική, την τέχνη, τον βρετανικό βορρά, τα ΜΜΕ.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΥ

από την Αγγελική Τρικοίλη

Μπορεί να είναι λοιπόν τέλος εποχής για το πλοίο Νήσος Κάλυμνος, που τόσα χρόνια εξυπηρετούσε μέσα από πολλές δυσκολίες τα νησιά της Επαρχίας μας, από αυτά που σχεδόν δεν εμφανίζονται στους χάρτες και που κατά κανόνα αγνοούνται από τα Κέντρα λήψης αποφάσεων.

Τον γνωστό ράπερ Μιθριδάτη καλωσόρισε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας. Ο Μιθριδάτης θα είναι υποψήφιος στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.

ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΣΤΕ !

ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ

από την Αγγελική Σ. Τρικοίλη

Ε λοιπόν Όχι, δεν θέλουμε να μας πείτε τα …αίτια της τραγωδίας στα Τέμπη.

Κράτα και μικρό Καλάθι...

Αγγελική Τρικοίλη

Το “καλάθι του νοικοκυριού” έχει γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο, καθώς από την έναρξη της εφαρμογής του έχουμε τρομακτικές ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα κατανάλωσης.

Εδώ το Σκάνδαλο, Εκεί το Σκάνδαλο ...

Αγγελική Τρικοίλη

Πού είναι τελικά το σκάνδαλο ;

Παρατηρώ πως τα “ακλόνητα στοιχεία”, που υποτίθεται ότι θα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας για δήθεν χρηματισμό του Νίκου Παππά από τον κ. Καλογρίτσα μετατράπηκαν τελικά σε αμφιβόλου πιστότητας sms, για τηλεοπτικό σταθμό που δεν προέκυψε ποτέ γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισε τον κ. Καλογρίτσα από τον διαγωνισμό.

Γιάννης και Πόπη Μαύρου.

Μετά την οδύνη που βιώσαμε για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπητού φίλου και συναδέλφου Σακελλάρη Τρικοίλη, φιλολόγου και συγγραφέα, ήλθε η ενδεκάτη Ιανουαρίου, τα 40 του, ζήσαμε ξανά τη θλίψη για το γεγονός και την αίσθηση της απώλειας.

Αγγελική Τρικοίλη

 Ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε αύξηση του κατώτατου μισθού την 1η Απριλίου, ενώ θα γίνουν αυξήσεις και στις συντάξεις. Για να δούμε όμως τι λένε και τα νούμερα .

Δεν είναι λίγες οι φορές που η τέχνη λειτουργεί προφητικά, καθώς ο καλλιτέχνης «πιάνει» κάτι που έρχεται…

Γι΄ Αυτά Πολεμήσαμε...

Από την Αγγελική Τρικοίλη
 
Δεν έχω προφανώς να πω πολλά περισσότερα από το Στρατηγό Μακρυγιάννη.

Κανείς Δεν Περισσεύει …

Από την Αγγελική Τρικοίλη

Έφθασε λοιπόν αυτός ο καιρός που ζεσταίνονται και πάλι οι μηχανές των κομματικών επιτελείων και συντελούνται οι γνωστές ζυμώσεις και γίνεται η παρέλαση ονομάτων και υποψηφίων, προκειμένου να κλείσουν οι περιβόητες λίστες, ενόψει των εκλογών.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗ

του ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ ΤΡΙΚΟΙΛΗ

Στην Ελλάδα, το ποσοστό ανεργίας των νέων είναι υψηλότερο από το 20% σε όλες τις περιφέρειες.

Εμείς Εδώ Καλά ;

Από την Αγγελική Τρικοίλη

Λοιπόν χθες με το που ανέβηκε αυτό το κείμενο, η πλατφόρμα της Εφημερίδας υπέστη γενικό κρασάρισμα, το οποίο μόλις μπορέσαμε να αποκαταστήσουμε με την βοήθεια του τεχνικού μας και το κείμενο εξαφανίστηκε ως δια μαγείας από τη σελίδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του τμ. Φεμινιστικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ:

ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΠΛΑ

Από την Αγγελική Τρικοίλη

Θα το πω απλά όπως το σκέφτομαι.

Argo Kalymnos

Top Desktop version