Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Οι ελληνικές θάλασσες «φτωχότερες σε ψάρια από ό,τι η υπόλοιπη Μεσόγειος». Στη Μεσόγειο, η ψαριά όλο και μικραίνει.    

Διατίθεται από το ΑΠΘ. Στα 0,25 ευρώ/κιλό

Το γραφείο τύπου της παράταξης του δημάρχου ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ εξέδωσε απάντηση δελτίο τύπου, ακριβέστερα: δελτίο ρύπου (δ.ρ.), για απάντηση στην ΑΡΓΩ.

 

Λέει πολλά εκτός από την εγγύηση «του αέρα» για την οποία κριτικάραμε το δήμαρχο.

Το πρόβλημα της «κουτσουρεμένης» ΣΑΤΑ, που σκέπαζε την πολιτική επικαιρότητα όλο το 2011, τέλειωσε. Ο Δήμος έκανε ταμείο με ΣΑΤΑ ίση ή και μεγαλύτερη από αυτήν που πήρε το 2010 η δημαρχία Γ. Ρούσσου.

«Αν δεν προστατεύσουμε τα ψάρια, τότε σύμφωνα με τις προβλέψεις των επιστημόνων, το 2040-2050 θα έρθουμε αντιμέτωποι με την ολική κατάρρευση του τομέα της αλιείας».

Στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της Πόθιας.

Κουρεμένες τιμές με εκπληκτικές εκπτώσεις.

Παραδίδονται παραγγελίες και σε άλλα νησιά, χωρίς να επιβαρύνεται ο παραλήπτης  με ταχυδρομικά έξοδα! 

Τα νησιά μας έχουν μπροστά τους μια μεγάλη ευκαιρία-πρόκληση για άλμα στον τουρισμό, που είναι πια και ο κύριος, αν όχι ο μοναδικός, τομέας ανάπτυξης για τη χειμαζόμενη τοπική - και εθνική μας - οικονομία. Και αυτή την ευκαιρία τη δημιούργησε αποκλειστικά και μόνον ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης, με τη νέα του πρωτοβουλία.

Αναζητώντας συνεχώς νέες πηγές εξασφάλισης νέων τουριστών στη χώρα μας, ο υφυπουργός τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης, μετά τη συστηματική προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού (αναρριχητικού, καταδυτικού, αλιευτικού κ.α.), στράφηκε τώρα στην προώθηση του συνεδριακού τουρισμού.

ΚΩΣ: Η ΒΙΜΕΛ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ

Κατηγορία Ανάπτυξη Γράφτηκε από τον

Θέμα στο δημ. σ/λιο η έδρα της

Παρά τα κατά καιρούς θρυλούμενα για την κατάσταση στη ΒΙΜΕΛ και το προδιαγραφόμενο… ζοφερό μέλλον της εξαίρετης αυτής συνεταιριστικής πρωτοβουλίας, τα όσα ανέπτυξε στο Δημ. Σ/λιο ο Πρόεδρός της κ. Ν. Κιλιμάτος για το νέο επενδυτικό της πρόγραμμα (500.000 ευρώ) για τον πλήρη εκσυγχρονισμό της, δείχνουν μια σοβαρή αναπτυξιακή προοπτική με νέα ανταγωνιστικά προϊόντα και μια άνετη κερδοφόρα πορεία της επιχείρησης.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version