Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Την Κυριακή 20/5/2012 διεξήχθησαν πανελλαδικά οι Εκλογές του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος (ΣΠΜΕ).

Μπήκαμε στον 17ο μήνα από τότε που η νέα δημ. Αρχή ανέλαβε την εξουσία και άρχισε να διαβεβαιώνει το λαό ότι πολύ… σύντομα θα επισκευαστεί, (επικαλούνταν μάλιστα και τη μαντεία της… Πυθίας) και ότι όπου να ‘ναι θα ξεπροβάλουν τα μεγάλα τα βαπόρια. 

Ο Δήμος έκανε μια βιαστική πασχαλινή διαφήμιση με DVD και προσκαλεί επισκέπτες να απολαύσουν ένα «αξέχαστο Πάσχα στην Κάλυμνο». Τι ακριβώς εννοεί; Τους δυναμίτες;

Παραθέτουμε δελτίο τύπου του περιφερειακού συμβούλου κ. Ν. Χρυσόγελου με την τοποθέτηση του πάνω στο «Πρόγραμμα Μελισσοκομίας» που εγκρίθηκε από το περ/κό σ/λιο Ν. Αιγαίου για το Καστελόριζο (Μεγίστη, φωτο). Κάθε υπόνοια ότι κάνουμε έμμεση κρούση για τη μελισσοκομία στην Κάλυμνο, είναι μάλλον αυθαίρετη.

Στις 3.3.12 αναδημοσιεύσαμε ένα άρθρο του in.gr

για την εξάντληση των ιχθυαποθεμάτων στις ελληνικές θάλασσες (είναι αναρτημένο σε διπλανή θέση της σελίδας μας). Απάντηση στο δημοσίευμα αυτό μας έστειλε ο Βιολόγος – Περιβαλλοντολόγος κ.  Βαγγέλης Σταματέρης και τη δημοσιεύουμε, για να ακουστεί και η αντίθετη άποψη, η οποία, κρίνουμε,  είναι περισσότερο τεκμηριωμένη από την πρώτη. Ωστόσο, οι παρατηρήσεις μας σε διπλανό άρθρο για την παράνομη αλιεία  ισχύουν απόλυτα…

(φωτο, ο μπουρλοτιέρης Κωνσταντίνος Κανάρης με τους συντρόφους του)

ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ Η ΑΛΙΕΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΤΙΔΑ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Οι ελληνικές θάλασσες «φτωχότερες σε ψάρια από ό,τι η υπόλοιπη Μεσόγειος». Στη Μεσόγειο, η ψαριά όλο και μικραίνει.    

Διατίθεται από το ΑΠΘ. Στα 0,25 ευρώ/κιλό

Το γραφείο τύπου της παράταξης του δημάρχου ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ εξέδωσε απάντηση δελτίο τύπου, ακριβέστερα: δελτίο ρύπου (δ.ρ.), για απάντηση στην ΑΡΓΩ.

 

Λέει πολλά εκτός από την εγγύηση «του αέρα» για την οποία κριτικάραμε το δήμαρχο.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version