Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Ο δικηγόρος κ. Δημ. Καρδούλιας παρουσιάστηκε «ζωντανά» (και πολύ… ζωντανά μάλιστα) στο ΑΙΓΑΙΟ TV, την Παρασκευή, 12. Ιουλίου, 2013, για να απαντήσει στις κατηγορίες που εξακόντισε  εναντίον του η παράταξη του δημάρχου κ. Δ. Διακομιχάλη με δηλώσεις αλλά και με δελτίο  τύπου. Η εμφανισή του "έσπασε κόκαλα" και έφερε άλλα δύο δελτία τύπου.

Ο μελισσοκομικός συνεταιρισμός Καλύμνου «Θυμαρίτης» έστειλε προς το δήμαρχο το παρακάτω έγγραφο, το οποίο έχει διπλή ανάγνωση.

Μπορούν οι βουλευτές και αξιωματούχοι της συγκυβέρνησης να μας ενημερώσουν  αν έχει πραγματική βάση το παρακάτω δημοσίευμα  που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο, δεδομένου ότι και οι κυβερνητικές ανακοινώσεις περίπου παρόμοια λένε.

Η Δημοτική Αρχή το πρώτο μέτρο που πήρε για τις παραλίες (μάλλον για να έχουμε μια καλή τουριστική σεζόν και ανάπτυξη - υπόθεση κάνουμε…), είναι η αύξηση κατά 50%(!) του ενοικίου στους ομπρελάδες. Βρήκε την «χρυσή πηγή» εσόδων και όρμησε…

Αν θελήσεις να ενημερωθείς από τις ιστοσελίδες της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρίας Καλύμνου (ΑΝΕΚ) και του Δημοτικού Λιμενικό Ταμείου (ΔΛΤ), δε θα ‘βρεις τίποτα. Η ενημέρωση σταμάτησε στις 29.3.2013. Έκτοτε, «ουδέν νεότερον από το δημοτικόν μέτωπον».

«Δημόσια έγγραφα δεν εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Δεν μπορεί κανείς παρά να σκεφτεί ότι κάποιοι ενδέχεται να χρηματίστηκαν, να «λαδώθηκαν». Αυτό μόνο μια βαθιά εισαγγελική έρευνα θα ήταν δυνατόν να το διαπιστώσει».

Με ένα έντυπο υψηλής αισθητικής ο Ο.Λ.Π. Α.Ε., το Υπουργείο Πολιτισμού και η Περιφέρεια Αττικής στηρίζουν το διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για τη μετατροπή του υφιστάμενου παλαιού κτιρίου αποθήκευσης σιτηρών (SILO) σε Μουσείο Ενάλιων Αρχαιοτήτων.

Από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι συνεντεύξεις για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν άδεια εργασίας στον Καναδά, καθώς η κυβέρνηση της περιοχής Μανιτόμπα σε συνεργασία με την τοπική Ελληνική Πρωτοβουλία προσφέρει θέσεις εργασίας στους  Έλληνες.

«Κανείς από την δημοτική αρχή δεν σκέφτηκε ότι ,για να συντηρηθούν τα οχήματα έπρεπε να γίνει εγκαίρως η μελέτη και ο διαγωνισμός προμήθειας ανταλλακτικών»

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version