Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Εκατοντάδες αναρριχητές από όλο τον κόσμο

Η Δημοκρατική Αριστερά απώλεσε, ελπίζω όχι δια παντός,

Ενα στοίχημα δεκαετιών για τις κοινότητες Αντιμάχειας, Καρδάμαινας και Κεφάλου γίνεται πλέον πραγματικότητα μέσα από τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό, την αφοσίωση και το μεράκι του επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κω.

Κάηκε η μηχανή του Kalymnos Dolphin

Σήμερα το πρωί (22/8/13,  9:30΄) «έσκασε βόμβα» στοδιαδίκτυο-FACEBOOK,

26 Ιουνίου 2010, κατέπλευσε στο λιμάνι της Καλύμνου η ελπίδα απάντων των Καλυμνίων.

Τα ανεκτίμητα κοινωνικά οφέλη από την ένταξη και δρομολόγηση  των υδροπλάνων στη νησιωτική Ελλάδα, επεσήμανε η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, κα Χριστιάνα Καλογήρου,  απευθύνοντας χαιρετισμό  στο Συνέδριο, που διεξήχθη,  σήμερα, στη Σύρο, με θέμα «Νησιωτική Ελλάδα, ιδανικός προορισμός για την ανάπτυξη των υδροπλάνων».

Ο συμπατριώτης μας Ιερόθεος Σπανός, συντ. γιατρός-χειρουργός και εσχάτως εκδότης ποιητικών συλλογών του, μόνιμος κάτοικος Ρόδου και τελευταία της  , προσφέρθηκε να βοηθήσει  την Κάλυμνο και ο δήμαρχος άρπαξε την ευκαιρία για να στήσει  προεκλογικό «παιχνίδι» - η ΑΡΓΩ λέει πάντα τα πράγματα με το όνομά τους.

Η  Ανών. Ναυτ. Εταιρία του Δήμου (ΑΝΕΚ) έδωσε στην κυκλοφορία, μέσω διαδικτύου, μια φωτογραφία από το τουριστικό πλοίο ΚΩΣΤΑΚΗΣ, του συμπατριώτη μας Β. Σπανού, με τις πινακίδες της τιμής του εισιτηρίου προς Τουρκία με 10 ευρώ.  Συνοδευτικά, στο κείμενο του e-mail, εξέδωσε και ένα επιγραμματικό κείμενο οργής.

Ο δικηγόρος κ. Δημ. Καρδούλιας παρουσιάστηκε «ζωντανά» (και πολύ… ζωντανά μάλιστα) στο ΑΙΓΑΙΟ TV, την Παρασκευή, 12. Ιουλίου, 2013, για να απαντήσει στις κατηγορίες που εξακόντισε  εναντίον του η παράταξη του δημάρχου κ. Δ. Διακομιχάλη με δηλώσεις αλλά και με δελτίο  τύπου. Η εμφανισή του "έσπασε κόκαλα" και έφερε άλλα δύο δελτία τύπου.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version