Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Ο πολιτιστικός σύλλογος «ΑΜΟΝΙ» μάς προσφέρει την ευκαιρία για μια πολύ ωραία μουσική βραδιά, στις 22 Ιουλίου, 9 μ.μ., στο αμφιθεατράκι του Αγ. Παντελεήμονα.

Διεθνώς:  28.000.000 κλήσεις από παιδιά σε Γραμμές Βοήθειας σε όλο τον κόσμο!

Ελλάδα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:  264.375 κλήσεις το 2011 (724 κλήσεις την ημέρα) στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056

 

Ο σύλλογος «ΑΜΟΝΙ» σας καλεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 18 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ, στην αίθουσα του συλλόγου.

Στην κατάμεστη αίθουσα της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής, η τέχνη συναντά την παιδεία, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη αποκλειστικά στη νεολαία.

Αυτό ήταν το μήνυμα της Ένωσης για το 2012 στην κοπή της βασιλόπιτας, μήνυμα που υποστήριξε έμπρακτα με δυο εξαιρετικές επιλογές της:

Τη συμμετοχή της διεθνώς ονομαστής ελληνικής παιδικής χορωδίας Rosarte υπό την παραστατική και απόλυτα ελεγχόμενη διεύθυνση της άξιας συμπατριώτισσάς μας και εμπνευσμένης ιδρύτριάς της Ρόζης Μαστροσάββα.

Τρόφιμα από το Σύλλογο Τριτέκνων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

Ενορία Ευαγγελιστρίας, Κάλυμνος 85200

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

O Σύλλογος Τριτέκνων Καλύμνου ενημερώνει τα μέλη του ότι ξεκίνησε η υποβολή των δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα διανομής τροφίμων έτους 2012 και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας να προσέρχονται στο γραφείο του Συλλόγου στην ενορία Ευαγγελίστριας κάθε Τετάρτη μετά τις 6 το απόγευμα προσκομίζοντας:

1) φωτοαντίγραφα ταυτοτήτων

2) πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και

3) τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα, προκειμένου να φροντίσουμε για τη συμμετοχή των μελών μας στο πρόγραμμα.

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Θεμελίνα Π. Κατέρη – Μαγριπλή

Το Αναγνωστήριο «Αι Μούσαι» πραγματοποίησε, το απόγευμα της Κυριακής, 11.12.11, φιλολογικό μνημόσυνο προς τιμή του Αλ. Παπαδιαμάντη, για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από το θάνατο του.

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων «Καλύδνιες Αποδράσεις», η Ένωση Καλυμνίων Αττικής επισκέφθηκε τον αρχαίο οικισμό του Θορικού στο Λαύριο, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011, φέρνοντας παράλληλα στην επιφάνεια μια λησμονημένη, θα λέγαμε, σελίδα της νεότερης ιστορίας της Καλύμνου.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version