Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Ενωση Καλυμνίων Αττικής «Ο Άγιος Νικόλαος»

Κάλυμνος 16 Αυγούστου 2013

 

Ψήφισμα

Η αναγγελία του θανάτου του Σακελλαρίου  Αντ. Τάταρη,

Την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, 14 Ιουνίου, τίμησαν οι Καλύμνιοι αιμοδότες με μαζική προσέλευση για αιμοδοσία, το τριήμερο 14-16 Ιουνίου 2013.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Καλύμνου προσκάλεσαν  τους παλαίμαχους του Πανιωνίου και έδωσαν  ένα εξαιρετικό  φιλικό αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Καλύμνου, το Σάββατο απόγευμα, 15.6.13.

Από το φίλο μας Νίκο Παπαδόπουλο (Αθήνα)  πήραμε το παρακάτω e-mail, το οποίο δημοσιεύουμε μαζί με τις δικές μας παρατηρήσεις πάνω στο πρόβλημα του «διδύμου Ναυτικό & Λαογραφικό Μουσείο και της πολιτικής του Δήμου Καλυμνίων.

Συμμετοχή στο Lets do it Aegean 2013.

Με μεγάλη προσέλευση και χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε ο 3ος και 4ος γύρος του 4ου τουρνουά σκακιού που διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» στην έδρα του επί της Πίνδου 1 κάθε Σάββατο στις 17:00, στο πλαίσιο του 1ου Grand Prix Ρόδου 2013.

ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ________________________________________________

Maria Hatzinikolaki <Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αποστολή: Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 8:02μ.μ.

Θέμα: Υποψηφιότητα για τα Βραβεία Μαζί για το Παιδί 2013

Με 56 παιδιά παρόντα, ξεκίνησε το 3ο Τουρνουά γρήγορου σκακιού και τον 1ο γύρο  το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 στην αίθουσα του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου επί της Πίνδου 1 στη Ρόδο.

Στην πλατεία του Σταθμού Χώρας η Ένωση Πολιτών Χώρας (ΕΠΧ) έχει εγκαταστήσει τη βάση της με το εργαστήρι πολιτισμού που έχει οργανώσει εδώ και μερικά χρόνια και συνεχώς το επεκτείνει σε τομείς της Τέχνης και της επιμόρφωσης, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα των μαθητών.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version