Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ, 85300 ΚΩΣ

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 8 Δεκ 2012 με τον 4ο τον 5ο γύρο και τις απονομές, το 2ο Τουρνουά γρήγορου σκακιού, στο πλαίσιο του 1ου Grand Prix Ρόδου 2012.

Δημοσιεύουμε δελτίο τύπου για την αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Καρπάθου (φωτο), με το ποσό των 6,5 εκατ. ευρώ. Μας έστειλε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου (ΑΔΑ).

Η λέσχη των Λάιονς Ρόδου μας έστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου για μια της πρωτοβουλία και τη συγχαίρουμε για την κοινωνική της προσφορά.

Έκρηξη σημειώθηκε στο τουριστικό σκάφος EVA, σήμερα (6.10.12) το απόγευμα στην Κω. 

Το κατάστημα Κωτσόβολος στην Κάλυμνο ανέλαβε μια εντυπωσιακή, αξιέπαινη και πρωτοποριακή πρωτοβουλία: Στηρίξει τα σχολεία της περιοχής σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές αξιοποιώντας ό,τι περιττό και άχρηστο από ηλεκτρονικούς υπολογιστές  υπάρχει στα σχολεία ή και στα σπίτια μας.

Κως, 10-9-2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κω, σε συνεργασία με την Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου, την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, την Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων και το Δήμο Κω διοργανώνουν Συνέδριο Ποινικού Δικαίου, με θέμα την ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ που θα διεξαχθεί στην Κω στις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου 2012.

Τηλεοπτικός σταθμός & ραδιοφωνικός σταθμός Δωδεκανήσου πωλούνται λόγω αναχώρησης.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version