Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Αλλάζει με γοργούς ρυθμούς η εικόνα της πόλεως Ρόδου,

Σύσκεψη με παραγωγικά αποτελέσματα και «φως στο τούνελ» (φωτο & βίντεο).

Για την από κοινού προώθηση έργων και δράσεων

Η Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου (πρώην Επαρχείο) εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου για την πρόσληψη 60 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση 8 μηνών.

Ξεπέρασε κάθε όριο το αίσχος με τα απανωτά χαράτσια. Τη σκυτάλη πήρε η Περιφέρεια με τον έλεγχο των πηγαδιών που υπάρχουν στα περιβόλια.

Με οικονομική ενίσχυση σχολείων και αναξιοπαθούντων

Στην κοινωνία της Ρόδου «επιστρέφουν» τα έσοδα από την πρόσφατη δράση συγκέντρωσης χαρτιού για ανακύκλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου, πρωτοβουλία που ανέλαβαν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Αναλυτικό Εργαστήριο Δημήτριος Οικονομίδης.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Ρόδο, υπό τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη και με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φώτη Χατζηδιάκου, των συναρμοδίων αντιπεριφερειαρχών Δέσποινας Διακοσταυριανού και Σωτήρη Παμπάκα, και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας.

Τους προέδρους των Σωματείων Οικοδόμων και Χειριστών Βαρέων Οχημάτων, κ. Νίκο Τριπολίτη και Στέφανο Κανύχη, δέχθηκε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος.

Ποια είναι η κατάσταση στο μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, το πρώην Επαρχείο; Είναι άδειο από υπαλλήλους, όπως έλεγαν… οι φήμες;

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version