Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Νέα περίοδος: Έκκληση για προεκλογική ειρήνη

Κατηγορία Δήμος Γράφτηκε από τον

Ο Σεπτέμβρης μπήκε με τους καλύτερους οιωνούς. Τυχερή η Κάλυμνος. Θα έχουμε πολιτική ειρήνευση  και  ΜΜΕ σπαθάτα, που θα διώξουν από το σβέρκο τους τη δαμόκλειο σπάθη της δημ. Αρχής.

Αξ. αντ/τευση: Ενημέρωση για το Dolphin

Κατηγορία Δήμος Γράφτηκε από τον

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΝΜΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

 

ΠΡΟΣ: α) Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Καλύμνου

β) Λιμεναρχείο Καλύμνου

Κάλυμνος, 22-08-2013

(Πηγή: enikos, 18.8.13)

Στο στόχαστρο του υπουργείου Εργασίας μπήκε και η Κάλυμνος. Κλιμάκιο ελεγκτών του ΙΚΑ μετέβη στο νησί μετά από εντολή του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, πραγματοποιώντας μια κινηματογραφική επιχείρηση.

Η Παγκαλυμνιακή Συνδιάσκεψη (9/8/2013) είχε και φέτος  - όπως και πέρσι , 12 & 13/8/2012 - την εικόνα της παντελούς διάλυσης. Είναι ηλίου φαεινότερο  ότι η πολιτική του Δήμου πάνω στο κεφάλαιο των Αποδήμων Καλυμνίων ταξιδεύει μες στο ρομαντικό της σκοτάδι χωρίς πυξίδα. Αλλά ο κ. δήμαρχος τα «έψαλλε» στους απόδημους…

Ο δήμαρχος της πολύπαθης Καλύμνου, κ. Διακομιχάλης,  στην προσπάθειά του να δώσει φως στο σκοτάδι του έργου του, εξαπέλυσε τον τελευταίο μήνα 3 μεγάλα "βεγγαλικά", τα οποία έδωσαν μεν χαρά στους  «ορκισμένους» οπαδούς του, αλλά έσβησαν  αμέσως με τη στιγμιαία έκλαμψή τους.

Κύριε Δήμαρχε

Διάβασα με μεγάλο κόπο και  πλήρη επιστράτευση ΟΛΩΝ των αποθεμάτων υπομονής  που μπορώ να διαθέσω  την μακροσκελέστατη  απάντηση σας στην Κα Μπιλλήρη.

Κυρία Ευαγγελία Μπιλλήρη, σας παραθέτω παράγραφο προς παράγραφο τις παρατηρήσεις μου σχετικά με την απάντησή σας στο δελτίο τύπου για το θέμα ΧΥΤΑ:

Ο ανεξάρτητος δημ. σ/λος, προερχόμενος από την παράταξη του αποχωρήσαντος τ. δημάρχου κ. Γ. Ρούσσου, το απόγευμα της 31.7.13, παρουσίασε, στο Πνευματικό Κέντρο,  την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης του «Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ».

Δε γράψαμε εξαρχής τίποτα για την υπόθεση της ιχθυοκαλλιέργειας και την τακτική του κ. δημάρχου. Περιμέναμε να δούμε πόσο θα «σηκώσουν» το θέμα οι αντιπολιτεύσεις. Κάτι έγινε αυτή τη φορά. Αντιπολιτεύτηκαν μάλλον επαρκώς…

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version