Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι αυτή η δημαρχία, η Δημαρχία Δ. Διακομιχάλη της β΄ περιόδου (μετά την πρώτη 8ετία της, προ της 8ετίας Ρούσσου),  επέλεξε να πορευτεί  προς τις  δημοτικές εκλογές με ένα και μόνο όπλο: τις απειλές και τις μηνύσεις. Έργο δεν υπάρχει.

Διερχόμαστε νευρική… (σε βαθμό κρίσης…)  προεκλογική περίοδο και οι πολιτικές δηλώσεις, αναλυσο-εκτιμησο-φαντασίες αυξάνονται.  Έχουμε ελευθερία Τύπου και ο κάθε…  τύπος  ή τύπαρος, μετά από "προθέρμανση" διά της ενοράσεως, μπορεί να λέει  και να γράφει ό,τι γουστάρει κι αγαπά, αφού γι’ αυτές τις δημιουργίες του  δεν πληρώνει ούτε δεκάρα ΦΠΑ.

Λόγια παχιά για «άπλετο φως στην υπόθεση  του ΧΥΤΑ» εκ μέρους του κ. Διακομιχάλη, αλλά μόλις ήρθε η ώρα της… κρίσεως, η τελευταία πράξη της κωμικής… τραγωδίας, ο δήμαρχος την έδιωξε για το άγνωστο μέλλον.

Κύριε  Τρικοίλη,

Επειδή το άρθρο που αναρτήσατε στις 13/6/2013 στην ηλεκτρονική σας εφημερίδα «Η Αργώ της Καλύμνου», περιέχει ανυπόστατες πληροφορίες (δήλωση) και βαρείς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο μου (θύμα), υποχρεώθηκα να κάνω απομαγνητοφώνηση του επίμαχου σημείου της συνέντευξης μου, για να αποδείξω  σ εσάς, στους συμπατριώτες μας  και στους αναγνώστες σας  την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Την Κυριακή της 9ης Ιουνίου διεξήχθησαν οι κομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέων οργάνων.  Ενδιαφέρουσες οι ειδήσεις…

Εναν ιδιότυπο κατάλογο θα  μπορούσε  με  σχετική ευκολία να συγκροτήσει ο κάθε σκεπτόμενος δημότης και κάτοικος αυτού του νησιού, με θλιβερό, δυστυχώς , περιεχόμενο.

Ο δημ. σ/λος της αξ. αντ/τευσης κ. Μαν. Μουσελλής δήλωσε (ΑΙΓΑΙΟ TV, 12.6.13) ότι στις επόμενες εκλογές, δηλαδή μετά από περίπου 6 χρόνια(!), θα κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος εκπροσωπώντας τη ΝΔ.

Όλοι συνεργούν στο να κουκουλωθεί για άλλη μια φορά η υπόθεση του κληροδοτήματος Βουβάλη , η «Ναυτική Δημοτική Σχολή". Λένε: «μπόρα είναι, θα περάσει». 

Η παρούσα δημ. Αρχή έχει να λέει για το νέο της αναπτυξιακό της «κόλπο». Δικαιούται να τιτλοφορήσει: «Όταν δέσαμε τις αλυσίδες».

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version