Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Ανακοίνωση της παράταξης Γ. Μαύρου

Κατηγορία Δήμος Γράφτηκε από τον

«Ακούσαμε μεγάλες κουβέντες για τον αγώνα τοπικών παραγόντων να μείνει ανοιχτή η ΔΟΥ. Κενές υποσχέσεις και φαντασιώσεις για προσωπικές επιτυχίες:  το αποτέλεσμα ήταν ότι η ΔΟΥ έκλεισε».

«Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ», τέλος τα σόου του αέρα

Κατηγορία Δήμος Γράφτηκε από τον

Η τελευταία ανακοίνωση στην κεντρική τζαμόπορτα της ΔΟΥ Καλύμνου (4.9.13) γνωστοποιεί στους κατοίκους του νησιού, μαζί  και στις αρχές, εξουσίες- παραεξουσίες και κομματάρχες- πολιτευτές, ότι έκλεισε. Η ανακοίνωση έχει μόνο δύο λέξεις: Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Γ. Μαστροκούκος: Παγκόσμια πρωτοτυπία

Κατηγορία Δήμος Γράφτηκε από τον

Δελτίο τύπου της αξ. αντ/τευσης, του Γιάννη Μαστροκούκου) - σχολιάζει η ΑΡΓΩ.

Νέα περίοδος: Έκκληση για προεκλογική ειρήνη

Κατηγορία Δήμος Γράφτηκε από τον

Ο Σεπτέμβρης μπήκε με τους καλύτερους οιωνούς. Τυχερή η Κάλυμνος. Θα έχουμε πολιτική ειρήνευση  και  ΜΜΕ σπαθάτα, που θα διώξουν από το σβέρκο τους τη δαμόκλειο σπάθη της δημ. Αρχής.

Αξ. αντ/τευση: Ενημέρωση για το Dolphin

Κατηγορία Δήμος Γράφτηκε από τον

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΝΜΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

 

ΠΡΟΣ: α) Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Καλύμνου

β) Λιμεναρχείο Καλύμνου

Κάλυμνος, 22-08-2013

(Πηγή: enikos, 18.8.13)

Στο στόχαστρο του υπουργείου Εργασίας μπήκε και η Κάλυμνος. Κλιμάκιο ελεγκτών του ΙΚΑ μετέβη στο νησί μετά από εντολή του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, πραγματοποιώντας μια κινηματογραφική επιχείρηση.

Η Παγκαλυμνιακή Συνδιάσκεψη (9/8/2013) είχε και φέτος  - όπως και πέρσι , 12 & 13/8/2012 - την εικόνα της παντελούς διάλυσης. Είναι ηλίου φαεινότερο  ότι η πολιτική του Δήμου πάνω στο κεφάλαιο των Αποδήμων Καλυμνίων ταξιδεύει μες στο ρομαντικό της σκοτάδι χωρίς πυξίδα. Αλλά ο κ. δήμαρχος τα «έψαλλε» στους απόδημους…

Ο δήμαρχος της πολύπαθης Καλύμνου, κ. Διακομιχάλης,  στην προσπάθειά του να δώσει φως στο σκοτάδι του έργου του, εξαπέλυσε τον τελευταίο μήνα 3 μεγάλα "βεγγαλικά", τα οποία έδωσαν μεν χαρά στους  «ορκισμένους» οπαδούς του, αλλά έσβησαν  αμέσως με τη στιγμιαία έκλαμψή τους.

Κύριε Δήμαρχε

Διάβασα με μεγάλο κόπο και  πλήρη επιστράτευση ΟΛΩΝ των αποθεμάτων υπομονής  που μπορώ να διαθέσω  την μακροσκελέστατη  απάντηση σας στην Κα Μπιλλήρη.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version