Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Εκπληξη και λύπη μου προκάλεσε τηλεφωνική παρέμβαση στο ΑΙΓΑΙΟ TV, στην εκπομπή του Μ. Χαραμαντά "Εν Καλύμνω" (17.10.11). Επιτέθηκε εναντίον του τέως προέδρου της ΑΝΕΚ, αλλά, επί τη ευκαιρία, «χτύπησε» τον Σακ. Τρικοίλη, μιλώντας εντελώς πρόχειρα και απρόσεκτα.

Ο επικεφαλής της αξ. Αντ/τευσης κ. Γιώργος Ρούσσος, μετά την απάντηση του κ. Γιάννη Γαλουζή, επικεφαλής τις ελ. αντ/τευσης, επανέρχεται με την παρακάτω επιστολή του.

Ο επικεφαλής της ελ. αντ/τευσης στο δημ. σ/λιο δημοσιοποίησε, υπό μορφή δελτίου τύπου, την απάντησή του προς τον κ. Γ. Ρούσσο για το θέμα της συναίνεσης.  

Ευθεία και σκληρή επίθεση εξαπέλυσε εναντίον του δημάρχου κ. Δ. Διακομιχάλη ο επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης κ. Γ. Ρούσσος, κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ, στις 8.10.2011.

 

Η πολιτική ζωή της Καλύμνου έχει εκτραπεί σε κραυγές για ανύπαρκτα σκάνδαλα, ενώ όλα τα προβλήματα του νησιού, τα μεγάλα και της καθημερινότητας, με πρώτο και καλύτερο την καθαριότητα, μένουν στάσιμα.

Το πολιτικό μανιφέστο που επεξεργάστηκε και πρότεινε προς τις παρατάξεις του δημ. σ/λίου ο επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης κ. Γ. Ρούσσος με τον τίτλο: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ (ΠΔ): ΚΟΙΝΟΙ ΤΟΠΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, φιλοδοξεί να επιτύχει ένα μίνιμουμ διαπαραταξιακής συναίνεσης στα σοβαρά ζητήματα της Καλύμνου.

 

 

Ο επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης στο δημ. σ/λιο κ. Γ. Ρούσσος έστειλε στον κ. δήμαρχος την παρακάτω επιστολή επισημαίνοντας την επικίνδυνη καθυστέρηση του Δήμου να διεκπεραιώσει άμεσα και να γνωστοποιήσει την απόφαση του δημ. σ/λίου για τις ιχθυοκαλλιέργειες στους αρμόδιους φορείς.

 

Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στο γκάλοπ, μας «την έπεσαν» και πάλι οι γνωστοί-άγνωστοι  με βροχή από ψήφους. Εκατοντάδες μέσα σε λίγες ώρες. Για ποιο λόγο;

Το γκάλοπ που βάλαμε τόλμησε.. να ρωτήσει: «Σας καλύπτει η απόφαση της εισαγγελέα να στείλει στο αρχείο την καταγγελία του δημάρχου για σκάνδαλο στο ΧΥΤΑ;» Στην αρχή ο αριθμός των ψήφων ήταν φυσιολογικός, μετά, εκεί που η απάντηση ΝΑΙ υπερτερούσε ελαφρώς, αλλά και το ΟΧΙ έδειχνε «τα δόντια» του,  μέσα σε λίγες ώρες άρχισε… ο «βομβαρδισμός» με ομαδικά «πυρά», κατά εκατοντάδες…,  υπέρ του ΟΧΙ. Μίλησαν οι αντίθετοι με την άποψη… της εισαγγελέα. 

Επειδή, λοιπόν, ο βομβαρδισμός του γκάλοπ το πήγαινε πονηρά και φάνηκε ολοκάθαρα ότι είχε σκοπό είχε να δημιουργήσει εντυπώσεις «χρήσιμες» με στόχο την εισαγγελέα, κατεβάσαμε το γκάλοπ. Δεν είχε πια νόημα. Η ΑΡΓΩ δε γίνεται εργαλείο κανενός.

Τώρα, συνιστούμε στους γνωστούς-άγνωστους οπλίτες και αξιωματικούς των «Δυνάμεων Καταστροφών» της Παράταξης, να πάνε σήμερα στη θάλασσα να κάνουν ένα μπανάκι, να ξεζαλιστούν. Με την ευκαιρία αυτή, ας ψηφίσουν και στο το νέο μας γκάλοπ.  

 

Η μαθητική κοινότητα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καλύμνου τίμησε τη μνήμη της ευεργέτιδας του σχολείου Καλλιόπης Μανιά, με ετήσιο μνημόσυνο, στον ι.ν. Αγ. Αθανασίου (ενορία του σχολείου), στις 30.9.11.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version