Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Δ. ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗΣ, Ζ. ΖΕΡΒΟΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ:  Περάσανε δεκαπέντε χρόνια από την ιστορική εκείνη κρίση των Ιμίων. Πόσο ζημιώθηκε η χώρας μας από την κρίση εκείνη και πόσο γκρίζα έγινε η περιοχή των Ιμίων, είναι θέματα που έχουν αναλυθεί από καταλληλότερους. Η ΑΡΓΩ, χωρίς διάθεση κριτικής σε πρόσωπα, παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα ραδιοφωνική συνέντευξη (απομαγνητοφωνημένη), που είχε κάνει ο ρ/σ ΑΘΗΝΑ 9,84, την 1/2/1996, εναλλακτικά με τρία πολιτικά πρόσωπα.

Ο δημοτικός σύμβουλος της αξ. αντ/τευσης κύριος Μανώλης Γ. Μουσελλής εξέδωσε την παρακάτω ανοιχτή επιστολή, με την οποία προβαίνει σε δημόσιο απολογισμό της δράσης του κατά το παρελθόν έτος 2011, που ήταν και το πρώτο έτος της θητείας του στο δημ. σ/λιο.

Η παράταξη της ελ. αντ/τευσης του κ. Γιάννη Γαλουζή έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε παραθαλάσσια καφετέρια του Καντουνιού (Del Mar), με την παρουσία πολλών μελών και φίλων της παράταξης.

Το εναρκτήριο «λάκτισμα» πολιτικού διαλόγου για το ευρωελληνικό πρόγραμμα φωτοβολταϊκών «Ήλιος», το έδωσε ο επικεφαλής της ελ. αντ/τευσης Γιάννης Γαλουζής.

Πρόσκληση από την παράταξη Γιάννη Γαλουζή

Κατηγορία Δήμος Γράφτηκε από τον

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ»

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΑΛΟΥΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ  ΓΑΛΟΥΖΗΣ, ΟΙ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΜΕΛΗ  ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ  DEL MARΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012  ΚΑΙ ΩΡΑ 19:30

Όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου κέρδισαν θέσεις εργασίας στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας (625 ευρώ για 5 μήνες) και μόνον η Κάλυμνος βρέθηκε απέξω, με ευθύνη κυρίως του Δήμου. Με αυτό τον τρόπο η ΑΡΓΩ απαντά στο δήμαρχο αυτού του νησιού που μη έχοντας επιχειρήματα έβριζε τον Σακ. Τρικοίλη.

Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (ΓΑΔΑ) κ. Φώτης Χατζημιχάλης εξέδωσε απόφαση με την οποία δικαιώνει το Τεχνικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (ΤΕΕ) και, έτσι, η συνεργασία του Δήμου με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είναι στον αέρα.

«Ο δημοσιογράφος δικαιούται και οφείλει να θεωρεί πρώτιστο καθήκον του προς την κοινωνία και τον εαυτό του τη δημοσιοποίηση όλης της αλήθειας»  -  « Δυστυχώς δεν έχετε καταλάβει ότι η Κάλυμνος έχει αποκτήσει μία Νέα μεγάλη δύναμη»

Απαντά στα όσα είπε στην ΑΡΓΩ ο κ. δήμαρχος για την απώλεια (ή όχι…) των  θέσεων εργασίας

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version