Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Όταν ο πολίτης έχει τη σιωπηρή πολιτική στήριξη να προπηλακίζει, να απειλεί ακόμη και να χειροδικεί εναντίον του εκάστοτε δημάρχου (και να χλευάζει ο κάθε ανεγκέφαλος τους δημοσιογράφους), γίνεται πια ορατό το άμεσο μέλλον των εξελίξεων. Η ανόητη και ανεύθυνη αντιπολίτευση, όταν γίνεται εξουσία, πληρώνει «τοις μετρητοίς» την εκκόλαψη της πολιτικής βαρβαρότητας.

Το πρόβλημα των ναρκωτικών συνεχώς οξύνεται και σαν τέρας απειλεί να καταπιεί την τοπική πολιτική εξουσία με πρώτη τη δημ. Αρχή, όσο  κι αν αυτή κάνει πως δεν ακούει, δεν βλέπει και προσποιείται την ανεύθυνη.

Η δημοτική Αρχή, μετά από ενάμισι χρόνο εξουσίας και αναζήτησης τόπων πολιτικής, επέλεξε να ανοίξει νέο εργοτάξιο σκανδαλολογίας, καταγγέλλοντας την απελθούσα δημαρχία Γ. Ρούσσου για «ατασθαλίες» το 2009.

Ο καθένας μπορεί - και επιβάλλεται - να κρίνει τους πάντες. Αν όμως αποφασίσει να ειρωνευτεί την ΑΡΓΩ, πρέπει να το σκεφτεί. Γιατί η ΑΡΓΩ, ναι μεν δεν απαντά στον κάθε μαλακοηλίθιο, αλλά ώρες-ώρες ρίχνει και κανένα μπουγέλωμα. 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΛΚΙΤΗΣ: QUO VADIS?

Κατηγορία Δήμος Γράφτηκε από τον

Μετά από ελάχιστο κόπο κατέληξα στο αφετηριακό αιτιώδες πρόβλημα που οδηγεί έναν τόπο σε μεγαλοπρεπές παρακμιακό απόγειο: Είναι η κραυγαλέα ανεπάρκεια ηγετών. 

Κύριε συντάκτα,
θα ήθελα μέσω της εφημερίδος σας να συγχαρώ όλους τους νέους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Δια στόματος του κ. Θανάτση, άκουσα ότι υπάρχουν πολλοί αριστούχοι από την καινούργια "φουρνιά" και μάλιστα αρκετοί με υποτροφίες.

Ο επικεφαλής της αξ. αντ/τευση κύριος Γ. Ρούσσος, στη συνέντευξη της 7.6.12, διευκρίνισε το νόημα της παραίτησής του και τις εφεξής σχέσεις του με την πολιτική.

Την Παρασκευή, 11.5.12,, αθωώθηκε από το Εφετείο Ρόδου ο τέως δήμαρχος κύριος Γ. Ρούσσος. Η δίκη διεξήχθη υπό το «βαρομετρικό χαμηλό» του γενικότερου ψυχοπλακωτικού κλίματος των ημερών της τραγικής αποτελμάτωσης της Καλύμνου. 

Η ιστορική ανάμνηση του «Πετροπόλεμου» (1935) των γυναικών της Καλύμνου εναντίον των Ιταλών κατακτητών τιμήθηκε και φέτος στην Παναγία Χώρας.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version