Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Η δημ. Αρχή αναλαμβάνει ρόλο για το διακανονισμό του χρέους που οφείλουν στη ΔΕΗ επιχειρηματίες και νοικοκυριά της Καλύμνου.

Σαν να μην έφτανε η εθνική μας κατρακύλα, βγαίνει και η Κάλυμνος στο κουρμπέτι της πολιτικής σαν ένα σαπιοκάραβο, χωρίς φορτίο και χωρίς προορισμό. Βουλιάζει υπό τους ήχους φιλοπόλεμων σαλπισμάτων. 

Μετά το τέλος της σύντομης αλλά γεμάτη τριβές συνεδρίασης του δημ. σ/λίου, της 29ης/12/11, ο αρχηγός της αξ. αντ/τευσης κ. Γ. Ρούσσος κάλεσε τα παρόντα ΜΜΕ (ΑΙΓΑΙΟ TV-Μ. Χαραμαντάς, ΕΡΑ-Μπ. Μαΐλλη, ΑΡΓΩ- Σακ. Τρικοίλης) για δήλωση πάνω στο σίριαλ της σπηλαίωσης στην έξω πλευρά του μεγάλου λιμενοβραχίονα.

Το ερώτημα που έθεσε η ΑΡΓΩ στη δημοσκόπηση (η οποία συνεχίζεται) είναι απλό και κατανοητό. Το αποτέλεσμα όμως που καταγράφεται, μέχρι τη στιγμή που συνάσσεται το παρόν άρθρο (28.12.2011, ώρα 7 μ.μ.) είναι συγκλονιστικό. 

Ευέξαπτοι άπαντες: παλιοί και νέοι, ήρεμοι και εριστικοί, ευπρεπείς και αγενείς, συναινετικοί και εμπρηστές της ομαλότητας. Η πολιτική ως «ακραίο σπορ».  

Κύριε Δήμαρχε , λυπάμαι αν σας στεναχωρώ με αυτά που σας γράφω, όμως με την τακτική που ακολουθείτε βάζετε σε κίνδυνο την νομιμότητα της λειτουργίας του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων…

Ο δ.σ. της μείζ. αντ/τευσης και πρώην αντιδ/ρχος κ. Φίλ. Χριστοδούλου έστειλε την παρακάτω επιστολή προς το δήμαρχο κ. Δ. Διακομιχάλη ελέγχοντας τον για την απώλεια 2 εκατ. ευρώ, μέσω ΕΣΠΑ, που προορίζονταν για την επισκευή του Καρπάθειο 4ου Δημ. Σχολείου.

Η συνεδρίαση του δημ. σ/λίου στις 29.11.11 είχε ένα και μοναδικό θέμα προς ανάλυση και ψήφιση: το σχέδιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος, όπως προβλέπει ο νόμος από το 2009, αλλά με πρόσθετες φέτος τις απαιτήσεις του «Καλλικράτη».

Ο Δήμος Καλύμνου δεν προλαβαίνει με τίποτα τις ημερομηνίες για το επιχειρησιακό πρόγραμμα του 2012, όποια ταχύτητα και αν αναπτύξει από δω και πέρα. Τι θα γίνει όμως;

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version