Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Μια γραμμή δημοτικού φωτισμού, στις Ελιές Πανόρμου, ανάβει 24 ώρες το 24ωρο πάνω από 10 ημέρες. «Ενοχλήσαμε» τη δημ. Αρχή, υποσχέθηκε ότι θα πάρει τα μέτρα της, αλλά «παν μέτρον άχρηστον». 

Προσπαθήσαμε να κατανοήσουμε πώς διαμορφώθηκε η παρανοϊκή απόφαση του δημ. σ/λίου, και μάλιστα ομόφωνη, αλλά είναι αδύνατο να το συλλάβει ανθρώπου νους. 

Η Λιμενική Αρχή Καλύμνου εξέδωσε σήμερα, 10.212, το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, με το οποίο πραγματοποιεί, για πρώτη φορά, μια πολύ σημαντική δημόσια παρέμβαση στην υπηρεσία της διαφάνειας και της αντικειμενικής ενημέρωσης του λαού, πάνω σε δύο κραυγαλέες δημόσιες προκλήσεις που δέχτηκε και με τις οποίες επιχειρήθηκε η καταρράκωση τους κύρους της και, κυρίως, της τιμής και αξιοπρέπειας του κυρίου λιμενάρχη.

Δ. ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗΣ, Ζ. ΖΕΡΒΟΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ:  Περάσανε δεκαπέντε χρόνια από την ιστορική εκείνη κρίση των Ιμίων. Πόσο ζημιώθηκε η χώρας μας από την κρίση εκείνη και πόσο γκρίζα έγινε η περιοχή των Ιμίων, είναι θέματα που έχουν αναλυθεί από καταλληλότερους. Η ΑΡΓΩ, χωρίς διάθεση κριτικής σε πρόσωπα, παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα ραδιοφωνική συνέντευξη (απομαγνητοφωνημένη), που είχε κάνει ο ρ/σ ΑΘΗΝΑ 9,84, την 1/2/1996, εναλλακτικά με τρία πολιτικά πρόσωπα.

Ο δημοτικός σύμβουλος της αξ. αντ/τευσης κύριος Μανώλης Γ. Μουσελλής εξέδωσε την παρακάτω ανοιχτή επιστολή, με την οποία προβαίνει σε δημόσιο απολογισμό της δράσης του κατά το παρελθόν έτος 2011, που ήταν και το πρώτο έτος της θητείας του στο δημ. σ/λιο.

Η παράταξη της ελ. αντ/τευσης του κ. Γιάννη Γαλουζή έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε παραθαλάσσια καφετέρια του Καντουνιού (Del Mar), με την παρουσία πολλών μελών και φίλων της παράταξης.

Το εναρκτήριο «λάκτισμα» πολιτικού διαλόγου για το ευρωελληνικό πρόγραμμα φωτοβολταϊκών «Ήλιος», το έδωσε ο επικεφαλής της ελ. αντ/τευσης Γιάννης Γαλουζής.

Πρόσκληση από την παράταξη Γιάννη Γαλουζή

Κατηγορία Δήμος Γράφτηκε από τον

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ»

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΑΛΟΥΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ  ΓΑΛΟΥΖΗΣ, ΟΙ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΜΕΛΗ  ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ  DEL MARΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012  ΚΑΙ ΩΡΑ 19:30

Όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου κέρδισαν θέσεις εργασίας στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας (625 ευρώ για 5 μήνες) και μόνον η Κάλυμνος βρέθηκε απέξω, με ευθύνη κυρίως του Δήμου. Με αυτό τον τρόπο η ΑΡΓΩ απαντά στο δήμαρχο αυτού του νησιού που μη έχοντας επιχειρήματα έβριζε τον Σακ. Τρικοίλη.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version