Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Ξαφνικά και πάλι η Κάλυμνος πετάχτηκε επάνω όταν άκουσε να σκάνε πάνω από το κεφάλι της δύο νέοι κεραυνοί. Ταξίδεψαν κατεπειγόντως στην Αθήνα, στις 17.10.2012, ο δήμαρχος κ. Διακομιχάλης μαζί με τους προέδρους των εμπόρων και των λογιστών.

Τα δημοτικά τέλη που οφείλουν οι επιχειρηματίες στο Δήμο, με διαταγή του υπουργείου Εσωτερικών, θα εισπραχθούν άμεσα και χωρίς δεύτερη κουβέντα. Καλούνται οι Δήμοι να κινήσουν τις διαδικασίες χωρίς καθυστέρηση. 

Η Κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς. Μπροστά στη μαύρη τρύπα της πολιτικής, η δημ. Αρχή ανοίγει αψιμαχίες πολιτικής αερολογίας και η αξ. αντ/τευση, εξ ανάγκης βέβαια, απαντά (φωτο, Γ. Μαστροκούκος). Έτσι απασχολείται η Κάλυμνος με τη μαύρη τρύπα και προσπαθεί να δει τι υπάρχει μέσα σ’ αυτή.

Ενα δευτερεύον έως ασήμαντο θέμα, η εκλογή του αντιπροέδρου του δημ. σ/λίου, κατάφερε ο κ. Διακομιχάλης και οι στενοί συνεργάτες του να το ανεβάσουν σε πρώτο θέμα παραταξιακής πειθαρχίας, στήνοντας τις ψηφοφορίες με πολιτικό στραβισμό.

Μετά τις παραιτήσεις του Φ. Χριστοδούλου και του Γ. Ρούσσου, του ιδρυτή της παράταξης, οι αλλεπάλληλες παραιτήσεις των επιλαχόντων δημ. συμβούλων φέρνουν στα έδρανα του δημ. σ/λίου τους κ.κ. Σάκη Ζερβό και Νικόλα Πλάτση.

Η παραίτηση του Φίλιππα Χριστοδούλου

Κατηγορία Δήμος Γράφτηκε από τον

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ                                                 26/09/2012

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Του Φιλίππου Χριστοδούλου του Νικολάου

Από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου.

Ποτέ δεν γνώρισε η πολιτική ιστορία της Καλύμνου, τουλάχιστον των τελευταίων… 50 χρόνων, τόσο σοβαρή εξέλιξη, όσο αυτή στην παράταξη του Γ. Ρούσσου, που χρειάστηκε «ζυμώσεις μούστου» άνω των 100 ημερών, και όμως δεν εκδόθηκε ούτε ένα δελτίο τύπου.

Γράφει ο Παν. Καλαντζής

Η Κάλυμνος,  κατά την γνώμη μου νοσεί βαρύτατα. Όπως όλη η Ελλάδα, έτσι και αυτή,  πάσχει από τις γνωστές αν και, δυστυχώς, όχι πάντα και όχι από όλους αποδεκτές, χρόνιες και σταθερά εντεινόμενες παθογένειες που αφορούν και διατρέχουν ολόκληρο τον κοινωνικό της ιστό και που γίνονται ακόμα εντονότερες εξ αιτίας των πολλών και εξαιρετικά επιζήμιων ιδιομορφιών που χαρακτηρίζουν την μικρή και  απομακρυσμένη νησιωτική μας κοινωνία.

Την Κυριακή, 23/9/12, η παράταξη ανέδειξε ομόφωνα νέο αρχηγό της τον κ. Γιάννη Μαστροκούκο. Τέλος τα σενάρια διαδοχής στην παράταξη Ρούσσου, ανοίγουν τώρα  τα εκλογικά σενάρια και η παράταξη της αξ. αντ/τευσης ξεκινά νέα πορεία. 

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version