Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Στο Ιδρυμα Ευγενίδου «Παράθυρα στο Σύμπαν»

 «Παράθυρα στο Σύμπαν»…  ανοίγουν από τον Μάρτιο

στο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Την νέα παράσταση με τίτλο «Παράθυρα στο Σύμπαν» παρουσιάζει στο Ελληνικό κοινό το Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου από τις 3 Μαρτίου 2011.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕΣΟ),  διοργανώνει για 3η συνεχόμενη φορά στη Ρόδο, την προκριματική φάση του 23ου Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Στο Σκάκι για το Νότιο Αιγαίο.  

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ &

ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο ΆΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»

ΤΗΛ 6977215699

                                               

                                                            ΠΡΟΣ

                                                            ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Κάλυμνος 13 Φεβρουαρίου, 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «ο Άγιος Παντελεήμων»  που έγιναν την Κυριακή,  6η Φεβρουαρίου 2011, ανέδειξαν το νέο  Διοικητικό  Συμβούλιο που έχει ως ακολούθως .

Βάλλα-Σταυροπούλου Ελένη        Πρόεδρος

Καμπούρη  Ειρήνη                            Γραμματέας  

Χαλκίτη   Σεβαστή                         Αναπλ. Γραμματέας

Μακαρούνα  Μαρία                       Ταμίας

Νυστάζος  Ηλίας                            Αναπλ. Ταμίας

Έλληνας   Μικές                                Μέλος

Κάτρης  Μιχαήλ                                 Μέλος            

Καπετανή  Σοφία                               Αναπλ. Μέλος

Το νέο-εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία και καλεί όλους τους συνειδητοποιημένους  Εθελοντές Αιμοδότες να στηρίξουν τη λειτουργία του Συλλόγου .

Από το «Μανιάειο» 6ο Δημ. Σχολείο Καλύμνου εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου (18.2.11)  για τη διάκριση που κέρδισε με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα Comenius:Το σχολείο μας στα πλαίσια του  προγράμματος  Σωκράτης – Comenius , «The European Cultural Interrailing» έλαβε το «αστέρι» ως σύμβολο μιας επιτυχημένης εμπειρίας. Με το «αστέρι» βραβεύονται από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών οι πιο καινοτόμες, δημιουργικές και βιώσιμες συμπράξεις, όσες δηλαδή απέδειξαν ιδιαίτερη συμμετοχή και ενδιαφέρον και παρήγαγαν τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι παραπάνω συμπράξεις αποτελούν ξεχωριστούς προσκεκλημένους στον Ευρωπαϊκό Κοινό Θησαυρό (EST), βρίσκονται ανάμεσα στους τοπ της λίστας του Ευρωπαϊκού Κοινού Θησαυρού  και εντάσσονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για ολόκληρη τη Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισμού.  Επιπρόσθετα τα βραβευμένα με το «αστέρι» σχολικά ιδρύματα θα λάβουν πρόσκληση να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις αξιολόγησης, θα επιλεχθούν για εκδόσεις και θα  προταθούν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αποτελώντας τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της Ευρωπαϊκής σκηνής.  

Από το Δημ. Σχολείο Αργους εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημ. Σχολείου του Άργους Καλύμνου σας ενημερώνει ότι τον περασμένο Ιανουάριο, από τις 12 ως τις 16, ο προϊστάμενος της σχολικής μονάδας, Τρικοίλης Παύλος, σαν εκπρόσωπός της, ταξίδεψε στην πόλη Vantaa της Φινλανδίας στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Διά Βίου Μάθησης, Comenius. Σκοπός του ταξιδιού ήταν η γνωριμία με άλλους ευρωπαίους και ευρωπαίες εκπαιδευτικούς και η συνεργασία για να προγραμματίσουμε τις δράσεις του project

Μετά τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στην Ενωση Καλυμνίων Αττικής, οι εκλεγέντες ανέδειξαν τη νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου με πρόεδρο την κα. Αρτ. Σκουμπουρδή (φωτο – αρχείου) και εξέδωσαν το παρακάτω δελτίο τύπου:

Συνηθίσαμε στην Κάλυμνο να διαβάζουμε στους τοίχους πολιτικά συνθήματα, καταγγελιών, ύβρεων κ.λπ. Τώρα βλέπουμε και συνθήματα καλής καρδιάς.  

Το Αναγνωστήριο Καλύμνου Αι Μούσαι είχε τη δική του εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες, ανήμερα της εορτής, Κυριακή 30.1.11, στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου, στις 6:30μμ.

Σελίδα 44 από 44

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version