Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Θεσσαλονίκη, 26 Μαΐου 2012, 7μμ, στην 9η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, στο περίπτερο εκδόσεων ΖΗΤΗ, θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Στέλιου Χαλκίτη ΜΑΡΓΚΙΝΟΥΣ ΜΟΡΙΟΥΣ.

Η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων και η «Δωδεκανησιακή Μέλισσα» παρουσιάζουν, σήμερα 23.5.12, το μυθιστόρημα Agrigento του Δωδεκανήσιου συγγραφέα-λογοτέχνη Κ. Χατζηαντωνίου, στην αίθουσα της Δωδεκανησιακής Εστίας, Υψηλάντου 143-145, στον Πειραιά, στις 7μμ.

Από το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου για το Διαγωνισμό Διηγήματος «Θάλασσα από λέξεις»:
 

Οι Εκδόσεις Πατάκη διοργάνωσαν στο φετινό σχολικό έτος (2011-12) φέτος τον 4ο Διαγωνισμό Γραπτού Λόγου για μαθητές και εξέδωσαν το παρακάτω δελτίο τύπου για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

Διεθνώς:  28.000.000 κλήσεις από παιδιά σε Γραμμές Βοήθειας σε όλο τον κόσμο!

Ελλάδα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:  264.375 κλήσεις το 2011 (724 κλήσεις την ημέρα) στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056

 

Η Μαρία Μπίλλη είναι Καναδή, παντρεμένη με τον Καλύμνιο Γιώργο Μπίλλη. Εδώ και λίγα χρόνια ζούνε μόνιμα στον Πάνορμο Καλύμνου, με τα παιδιά και τα εγγόνια τους στον Καναδά. Αν την περιγράψουμε με μια φράση, θα πούμε ότι η Μαρία είναι ο άνθρωπος της γνήσιας (και όχι επίπλαστης) ευαισθησίας και του ακούραστου εθελοντισμού.

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

www.hamogelo.gr

e-mal:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Εις μνήμην του πολυαγαπημένου παππού Θεόφιλου Π. Κλωνάρη, οι κυρίες Αθηνά Κούμπουλα, Μελίνα & Λήδα Π. Κλωνάρη
πραγματοποίησαν χρηματική δωρεά αξίας 200,00 ευρώ, απευθείας στον Εθελοντικό Οργανισμό για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ενίσχυση των σκοπών του Οργανισμού.

Στη μνήμη της Καλυμνιάς λογοτέχνιδας Θεμελίνας Ζερβού-Καπελλά, που έφυγε από την ζωή πριν έξι μήνες (25.11.11), το Αναγνωστήριο «Αι Μούσαι» και η Θεατρική Ομάδα Καλύμνου (ΘΟΚ) της κας Κατ. Κλωνάρη συνδιοργάνωσαν φιλολογικό μνημόσυνο, στις 18.4.12.

Η 8η Μαρτίου ορίστηκε το 1977 από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας και τη Διεθνή Ειρήνη.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version