Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Οι μαθητές των λυκείων της Καλύμνου που αρίστευσαν στο σχολ. έτος 2012-13 είναι οι εξής:

Το 3ο Γυμνάσιο Καλύμνου (Χώρας…) πραγματοποίησε εκπληκτική μουσική εκδήλωση, για τη λήξη του σχολικού έτους, το Σάββατο βράδυ, 22.6.13.

Ηταν παράσταση και δρώμενα χαράς για μικρούς και μεγάλους, άντρες και γυναίκες, οι «φωτιές του Αι-Γιάννη», την Κυριακή το βράδυ, στη Σαβόγια Πανόρμου (διασταύρωση προς Χώρα ή Χώρα της Πόθιας…) - το ίδιο έγινε σε πολλές γειτονιές της Καλύμνου.

Μυρώθηκε και βαφτίστηκε από το μητροπολίτη κ. Παΐσιου και συνιερουργούντων των αι. ιερέων Ι. Μεϊμάρη και κ. Σμαλιού η μικρή Αλεξάνδρα του Δημ. Στ. Καρδούλια και της Άννας Μιχ. Καπελλά, στον Ι.Ν. Οσίου Σάββα, το απόγευμα του Σαββάτου, 22.6.13.

Μια εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσετε ένα ωραίο Σαββατόβραδο και να θαυμάσετε τα εκπληκτικά μουσικά ταλέντα της Χώρας.

Την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, 14 Ιουνίου, τίμησαν οι Καλύμνιοι αιμοδότες με μαζική προσέλευση για αιμοδοσία, το τριήμερο 14-16 Ιουνίου 2013.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Καλύμνου προσκάλεσαν  τους παλαίμαχους του Πανιωνίου και έδωσαν  ένα εξαιρετικό  φιλικό αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Καλύμνου, το Σάββατο απόγευμα, 15.6.13.

Ολοκληρώθηκε ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής της Παιδικής HELMEPA με θέμα: «Ονειρεύομαι να ζω σ’ έναν κόσμο καθαρό».

Συναυλία με ιδιαίτερο μουσικό χρώμα και με την παρουσίαση νέων ταλέντων της Καλύμνου, παιδικής ηλικίας, πραγματοποίησε ο σύλλογος ΑΜΟΝΙ στο αναψυκτήριο της παραλίας Γέφυρα, πριν τα Θέρμα.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version