Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

8 Υπουργοί υπέγραψαν την ΚΥΑ για τις ιχθυοκαλλιέργειες

την ημέρα που δεν υπήρχε Κυβέρνηση! (iNews16.11.11)

Η Ευρωπαϊκή Ενωση Παράλιων και Παράκτιων Περιοχών (EUCC) βράβευσε δεκατρείς παραλίες της χώρας μας για την υψηλή τους ποιότητα.

 

Η φλεγόμενη χωματερή της Καλύμνου, στη δεξιά της εισόδου στο λιμάνι ψηλά στην πλαγιά, μήπως… νομιμοποιήθηκε; 

Όχι ότι το καλοκαίρι είναι άσχημο στην Κάλυμνο, αλλά οι ομορφιές του φθινοπώρου είναι μάλλον ανώτερες.

Ο σύλλογος των ψαράδων Καλύμνου με επικεφαλής τον κ. Γ. Κατσοτούρχη και σε συνεργασία με τη Δημαρχία Ρούσσου κέρδισαν το Leader Αλιείας, αλλά ο προγραμματισμός είναι ανέτοιμος, το πρόγραμμα δεν προχωράει και οι σχεδιασμοί αόριστοι.

Η ΑΡΓΩ πήγε στα Σκάλια, το απόγευμα της 1ης.9.11, στο γραφικότατο εκκλησάκι του Αγίου Μάμα για τον εορταστικό εσπερινό  – ο άγιος Μάμας είναι ο προστάτης των ποιμένων - και ζήσαμε ένα θαυμάσιο απόγευμα.

Ωρα 11:30΄, της 11.8.2011, «επιχειρηματίας» της περιοχής του “Μανιάειου Δημ. Σχολείου”,  χτυπάει τα χταπόδια του σε βαρέλι πλυντηρίου και τα βρομόνερα τα πετάει στο δρόμο.

Ο δήμαρχος κ. Δ. Διακομιχάλης εκτιμώντας ότι ήταν χρήσιμο να προβεί ο ίδιος προσωπικά σε ανακοινώσεις πάνω σε επίκαιρα θέματα, κάλεσε τα ΜΜΕ σε συνέντευξη τύπου, το μεσημέρι της 16.6.11.

Θα μπορούσε να το δει κανείς ως νέο μπλοκάρισμα στην υπόθεση ΧΥΤΑ, καθώς η άλλη οικογένεια φερόμενων ιδιοκτητών ορεινής έκτασης (όμορη της πρώτης) διεκδικεί κι αυτή απαλλοτρίωση εδώ και τώρα. Όμως αυτό το μπλοκάρισμα φαίνεται ευκολότερο.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version