Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Πού κατοικεί η Δημοκρατία;

Σήμερα, 24 Ιουλίου, η χώρα μας τιμά την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας, μετά από 7 χρόνια στρατιωτική δικτατορίας,   και τους ήρωες του αντιδικτατορικού αγώνα. Μηνύματα για την 39η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας εξέδωσαν τα κόμματα, στα οποία τονίζουν την ανάγκη  να ξεπεράσει η χώρα μας την κρίση που διέρχεται – φοβερή πρόταση!!!

Η κυβερνώσα δημοτική παράταξη του κ. Δ. Διακομιχάλη σε απάντηση της κριτικής που του άσκησε ο δ.σ. κ. Σάκης Ζερβός – αρχιτέκτονας, τέως πρόεδρος του δημ. συμβουλίου και πρώην έπαρχος Καλύμνου – εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου.

"Τούμπα" Ρ. Σπυρόπουλου

Απίστευτο  και όμως αληθινό: ο Διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος  Σπυρόπουλος

Παραθέτουμε το δελτίο τύπου (δ.τ.)  του ΙΚΑ, το οποίο υπογράφει ο Διοικητής του Ιδρύματος κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος (φωτο) και αποτέλεσε «βόμβα μεγατόνων», στο βαθμό που απασχόλησε όχι μόνο τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά έφτασε και μέχρι τον γερμανικό Σπίγκελ. Ακολούθως παραθέτουμε και το  δ.τ. του δημάρχου Καλύμνου κ. Δ. Διακομιχάλη, μαζί και τις τηλεοπτικές δηλώσεις στον ΣΚΑΪ.

Γλέζος: Ανεπίτρεπτο γεγονός η απουσία της ελληνικής κυβέρνησης

Ήταν μια μεγάλη μέρα, ανατολή νέας εποχής..., που ποτέ δεν ήρθε. Γιατί και το έργο βγήκε μικρό..., ακατάλληλο για τα μεγάλα πλοία που ονειρευόμασταν, αλλά και γενικώς το έργο βγήκε "πατάτα". Δυστυχώς "κάθε λιμάνι και καημός... ζωή-θάλασσα δίχως άκρη".
'Οσο για την παραίτησή του, δύο φορές μας το υποσχέθηκε, αλλά δεν το κάνει. Μια για τις θέσεις εργασίας (βίντεο) και μια, πρόσφατα, για τη Δημοτική Αστυνομία. Η κυβέρνηση έκανε αυτό που ήθελε και ο δήμαρχος δεν παραιτήθηκε. Γιατί μας το έκανε αυτό;

Γάκης: «Να σταματήσει η αποδόμηση του κράτους. Δεν είναι η υποταγή στην τρόϊκα η λύση. Οι πολίτες απαιτούν θεσμικό εκσυγχρονισμό του κράτους, με άξονα την κοινωνική συνοχή και τη στρατηγική εξόδου από την κρίση»

Ν. Δένδιας: Προβλέπεται η ομαλή ένταξή τους στο νέο μοντέλο δράσης της ΕΛ.ΑΣ.

Ο δήμαρχος της Καλύμνου κ. Δ. Διακομιχάλης ζήτησε εξουσιοδότηση από το δημ. σ/λιο, στη συνερδίαση της 10ης.7.13, για να εισηγηθεί στο συνέδριο των δημάρχων την παραίτηση όλων των δημ. σ/λίων της χώρας, για στήριξη των δημ. αστυνόμων, και κέρδισε ομόφωνη απόφαση.

Argo Kalymnos

Top Desktop version