Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Το Αναρριχητικό Φεστιβάλ φέτος είχε πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων. 

Το πρωί της Τετάρτης, 12.5.11, οι τελειόφοιτοι μαθητές από τα τρία Γενικά Λύκεια της Καλύμνου μπήκαν στον αγώνα των πανελλαδικών εξετάσεων με υψηλό ηθικό και θάρρος.

Μετά την ενημερωτική εισήγηση που έκανε ο κ. δήμαρχος στην συνέντευξη της 11.5.11 για το χρέος του Δήμου, ακολούθησαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Το Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΣ, μετά την περιπέτεια που είχε με τη βλάβη (των καινούριων!) μηχανών του, επέστρεψε στην Κάλυμνο, στις 4.5.11, με καινούριες και πάλι μηχανές, πανέτοιμο για να αναλάβει και πάλι το εθνικής σημασίας έργο του.

Ανακοίνωση από τη διοικητή κα. Χρ. Συφουνιού για τις ειδικότητες και την υποβολή αίτησης. 

Ανακοίνωση από τη διοικητή κα. Χρ. Συφουνιού

Κάλυμνος  5-5-2011

 

 

 

Ο συμπατριώτης μας (Καλυμνιο-Ροδίτης) Στέφανος Ι. Κορφιάς, νευροχειρουργός στον Ευαγγελισμό, μετά από εξαιρετικά ευδόκιμη υπηρεσία τριών ετών στη νευροχειρουργική κλινική του Ευαγγελισμού, πραγματοποιεί στροφή προς την ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.

Η Καλυμνιά Μαρία Κοσσαρή αφηγείται στην ΑΡΓΩ την περιπέτεια που βίωσε με σοβαρό πρόβλημα στην υγεία της και το θαύμα του Οσίου Σάββα.
(ρεπορτάζ-καμερα: Πόπη Σ. Τρικοίλη)

Οι πρόσκοποι της Καλύμνου, με επικεφαλής τους κ. Γ. Καραΐσκο και Αντ. Σακέλλη, διοργάνωσαν εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων για άπορες οικογένειες.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version