Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θέμα τα ναρκωτικά, δελτίο τύπου από το Δήμο για τη σύσκεψη Κύριο

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου (14.2.11), για τη σύσκεψη που έγινε, στις 12.2.11, με θέμα τα ναρκωτικά:

 

Υλοποιώντας μια από τις βασικότερες προεκλογικές δεσμεύσεις του Δημάρχου μας κ. Δημήτρη Διακομιχάλη,  η νέα Δημοτική Αρχή προσκάλεσε στο νησί μας την Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ. Έτσι προχθές Σάββατο 12-02-2011, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου υποδεχτήκαμε τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, καθηγητή και πρώην Υπουργό κ. Δημήτρη Κρεμαστινό και την Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κα Μινέρβα-Μελπομένη Μαλλιώρη, σε μια κλειστή σύσκεψη για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών στο νησί μας. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Παΐσιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο αρχηγός της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Ι. Γαλουζής, εκπρόσωποι  της Β΄ θμιας Αυτοδιοίκησης, της Εκπαίδευσης, της Υγείας, της Αστυνομίας και του Στρατού, ο πρώην Δήμαρχος κ. Μιχ. Ζαΐρης και ο επιστημονικός Υπεύθυνος του κέντρου πρόληψης Κω κ. Δημήτρης Γερούκαλης.

Στη σύσκεψη αυτή αποφασίστηκε η άμεση ίδρυση παραρτήματος του Κέντρου Πρόληψης των ναρκωτικών στην Κάλυμνο, προκειμένου να ενημερωθεί όλη η νεολαία μας, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και τελικά όλος ο πληθυσμός για την σωστή αντιμετώπιση των ναρκωτικών.

Επιπλέον αποφασίστηκε να ιδρυθεί στο νησί μας θεραπευτική μονάδα προκειμένου να καταπολεμηθεί η μάστιγα αυτή που κτυπά εδώ και αρκετά χρόνια το νησί μας, σκορπίζοντας το θάνατο στη νεολαία μας και το φόβο στις γειτονιές, διαλύοντας έτσι μαζί με τη νεολαία μας και την κοινωνική συνοχή και γαλήνη. Με τη λειτουργία του σταθμού καταπολέμησης των ναρκωτικών, ειδικοί θα μπορούν, οργανωμένα πλέον και με επιστημονική γνώση, να βοηθήσουν σε κάθε στάδιο και με κάθε μέσο στη μείωση και αν είναι δυνατόν στην εξάλειψη αυτής της κατάρας που έχει στοιχίσει πολλές ζωές στη μικρή κοινωνία μας.

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version