Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

ΦΑΝΗ ΚΑΠΕΛΛΑ ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΡΟΥΣΣΟ

Αθήνα 6 Ιουνίου 2012

Αγαπητέ μου Γιώργο,

Με την ίδια συγκίνηση και δυσκολία που περιγράφεις στην ανακοίνωσή σου διακατέχομαι κι εγώ, καθώς προσπαθώ να εκφράσω,  κυρίως με ειλικρίνεια, όσες σκέψεις και συναισθήματα  μου προκάλεσε η είδηση της αποχώρησης σου από την αρχηγία της Δημοτικής Παράταξης «Κάλυμνος-Ενότητα- Αναγέννηση».

 

Αυτή τη στιγμή  όμως και πριν ακόμη κοινοποιήσεις τους βαθύτερους λόγους που σε οδήγησαν στην απόφαση αυτή και επίσης πριν ακόμα διευκρινίσεις αν η απόφαση αφορά μόνο την αρχηγία της παράταξης και τη μη υποψηφιότητά σου ως Δημάρχου στις επόμενες δημοτικές εκλογές, το μόνο που μπορώ να πω είναι  ότι η Κάλυμνος «τρώει τα παιδιά της».

Γι’ αυτό το κλίμα του κανιβαλισμού, δυστυχώς ή και ευτυχώς ευθύνονται λίγοι άνθρωποι κάθε φορά, συνήθως «οπαδοί»  παρατάξεων που μπορείς να τους μετρήσεις στα δάχτυλα του ενός χεριού και να τους συναντήσεις εύκολα κάτω στην πιάτσα, καθώς τους αναγνωρίζεις από την «καλοσύνη» που είναι «απλωμένη» στο πρόσωπό τους. Τους συναντάς επίσης συχνά και στα Μ.Μ.Ε, όπου στάζει «μέλι» η γλώσσα τους, πάντα!

Αυτό είναι πολύ άδικο για την Κάλυμνο, γιατί μια χούφτα άνθρωποι κατορθώνουν να χαρακτηρίζουν, να αμαυρώνουν την εικόνα ενός λαού, με πολλά θετικά γνωρίσματα. Εκατοντάδες συμπατριώτες στην πρωτοπορία του ανθρωπισμού, της επιστήμης και της τίμιας καθημερινότητας για τον επιούσιο, τσουβαλιάζονται κάτω  από αρνητικές ταμπέλλες εξαιτίας της συμπεριφοράς ολίγιστων. Δεν αξίζουν το αξίζουν αυτό οι Καλύμνιοι!

Αυτά προς το παρόν, με πολλές ευχές για ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και διάθεση ειλικρινούς αυτοκριτικής στην αυριανή σου παρουσία. Το τελευταίο, για μένα, η αυτοκριτική, είναι γνώρισμα που κάνει τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δημόσια πρόσωπα.

Οι πιο θερμές μου ευχές είναι  να έχεις υγεία!

 

Με εκτίμηση και αγάπη

 

Φανή Καπελλά-Κουτούζη

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Γιώργος Ρούσσος δημοσιεύθηκε από Γιώργος Ρούσσος

    Φανή σε ευχαριστώ για όλα.

    Ήταν μεγάλη τιμή , χαρά και τύχη για μένα η πολύτιμη συνεργασία σου.

    Είναι τόσο σημαντική για όλους μας και για την Κάλυμνο ο συνολικός σου βίος και η προσφορά σου σε αυτήν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version