Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτική εκδήλωση ΠΑΣΟΚ και κοπή της πίτας, με Άρη-Ολυμπιακό 1-2 Κύριο

Η Τοπική Οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καλύμνου είχε πολιτική εκδήλωση, με κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 12.2.2011, στο Café Ραντεβού.

 

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Δημ. Χαλκιώτης. Παραβρέθηκαν ο μητροπολίτης κ. ο Παΐσιος (μετά την κοπή της πίτας αποχώρησε), ο κ. Γ. Κασσάρας και ο κ. Δ. Κρεμαστηνός μαζί με τους συναδέλφους του καρδιολόγους κ.κ. Γ. Γιαλλάφο, καθηγητή πανεπιστημίου, και Μαν. Τσικούρη, δ/ντή της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Καλύμνου. Το «παρών», επίσης, έδωσαν επίσης στελέχη της δημοτικής παράταξης του κ. Δ. Διακομιχάλη (ο ίδιος δεν μπόρεσε να παραστεί για λόγους υγείας), ο κ. Ρούσσος με στελέχη της παράταξής του, μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ. – σε πλήρη ανάπτυξη η χωροταξία των παρατάξεων με ειρηνική συνύπαρξη.

Τον ομιλητή παρουσίασε ο γραμματέας της Τ.Ο. κ. Θ. Σεργίου και η πολιτική ομιλία του κ. Δ. Χαλκιώτη κάλυψε όλα τα θέμα ανάπτυξης των νησιών του Αιγαίου: πολιτισμό, αθλητισμό, ακτοπλοϊκό, ύδρευση, υποδομές κ.λπ. Μετά την ομιλία ακολούθησε διάλογος με 5λεπτες τοποθετήσεις από το ακροατήριο, από τις οποίες ξεχώρισε αυτή του κ. Ρούσσου για την πληρότητά της και τις επισημάνσεις πάνω σε όλα τα θέμα που έθιξε ο ομιλητής, μα περισσότερο στο ακτοπλοϊκό πρόβλημα της Καλύμνου – υπήρξε και μία «αντικριστή τοποθέτηση» στελέχους της παράταξης του κ. Διακομιχάλη και δημοσιογράφου σε στυλ «ροκ», αλλά το επεισόδιο δεν έλαβε μεγάλες διαστάσεις.

Αλλά την ατμόσφαιρα έκανε «συναρπαστική», πλην αποπροσανατολιστική με πολλή βαβούρα, η ζωντανή μετάδοση (από μεγάλη οθόνη πλάσματος, προσφορά του καταστήματος) του ποδοσφαιρικού αγώνα Άρη-Ολυμπιακού, καθώς η εκδήλωση άρχισε μαζί με τον ποδοσφαιρικό αγώνα και οι ομιλητές είχαν την ατυχία να ακούσουν τρεις φορές κραυγές ενθουσιασμού, όσα και τα γκολ του αγώνα (1 του Άρη – ο ενθουσιασμός των παναθηναϊκών φιλάθλων - και 2 του Ολυμπιακού). Το τέλος της τοποθέτησης του κ. Ρούσσου συνέπεσε με τη λήξη του αγώνα, οπότε τα θερμά χειροκροτήματα ήταν 2 σε 1, και για την ωραία ομιλία αλλά και για τη νίκη του Ολυμπιακού.

Και όμως η εκδήλωση ήταν εξαιρετική. Από τις λίγες που κίνησαν τα θέματα της Καλύμνου έ βήμα πιο μπροστά. Εξάλλου, σκηνές δίδυμης έξαρσης, ποδοσφαίρου και πολιτικής,  βεβαιώνουν με τον πιο ανάγλυφο τρόπο την ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής μας ζωής.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version