Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

«ΜΑΡΓΚΙΝΟΥΣ ΜΟΡΙΟΥΣ» του Στέλιου Χαλκίτη

Θεσσαλονίκη, 26 Μαΐου 2012, 7μμ, στην 9η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, στο περίπτερο εκδόσεων ΖΗΤΗ, θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Στέλιου Χαλκίτη ΜΑΡΓΚΙΝΟΥΣ ΜΟΡΙΟΥΣ.

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Μ.Κουλιανού δημοσιεύθηκε από Μ.Κουλιανού

    Ένα βιβλίο που σε συναρπάζει ένα μοναδικό μυθιστόρημα που ωθεί τον αναγνώστη να ανακαλύψει τις πιο κρυφές πτυχές του εαυτού του και να αντλήσει δύναμη από αυτό.

  • Σύνδεσμος σχολίου Δημ. Ροδίτης δημοσιεύθηκε από Δημ. Ροδίτης

    Τέλειωσα την πρώτη ανάγνωση! Είχα πολυυύ καιρό να απολαύσω Ελληνικό βιβλίο, ένας χώρος χαμένος στη μίμηση τον πολιτικαντισμό και την στείρα επανάληψη, δέσμιος της ψευτοπροοδευτικότητας και της παρακμής που έχει σκεπάσει τη χώρα μου σαν βρώμικο σάβανο... Καταλήγω να ευχαριστώ συνειδητά το φίλο μου, τον αδελφό μου και τον ...συνεποχούμενο Στέλιο για το πόνημά του και για την αλλαγή που φέρνει στη ζωή μας! Είμαι γνήσια έκπληκτος για τις αναπάντεχες προτάσεις που ξεφυτρώνουν μέσα από τη σφιχτοδεμένη διήγηση, σαν εκείνες τις πολύχρωμες επιγραφές στους μεγάλους γκρίζους δρόμους. Ο Στέλιος έχει καταφέρει να πολυπλέξει πολλές αφηγήσεις ΜΕΣΑ στην αφήγηση χωρίς να ενοχλεί ή να υπερβαίνει η μία την άλλη! Το βιβλίο είναι προκλητικό στον τρόπο που καλεί τον αναγνώστη ή να έχει τις ανάλογες εμπειρίες για να το απολαύσει σε όλη του την περιπλοκή, είτε να τις αποκτήσει αν τολμά! Γνήσια έκφραση του απλού γεγονότος ότι υπάρχουν παντού άνθρωποι που έχουν γεμίσει τον χώρο που τους έτυχε πολλές φορές και ξεχειλίζοντας από ενέργεια, επεκτείνονται κατακλυσμιαία και ανεμπόδιστα. Σκοπεύω να το "περάσω" πολλά χέρια, κάθε δεύτερη ανάγνωση προσφέρει νομοτελειακά περισσότερα, αλλά εδώ ανακαλύπτεις ολόκληρα καινούρια νοήματα, μια ιστορία πυκνή σαν καλογραμμένο πρόγραμμα υπολογιστή!

    Αναμένω αναμμένος και δεύτερο!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version