Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεργασία με αριστερές & αντιμν/κές δυνάμεις (2 video) Κύριο

Τετάρτη 25.4.2012, στις 11 το πρωί, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Δωδεκάνησο Δημ. Γάκης και Νεκτ. Σαντορινιός έδωσαν συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ Καλύμνου.

 

Τους υποψήφιους βουλευτές παρουσίασε ο γραμματέας της τοπικής οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδημητρίου και ακολούθησαν με σύντομες ομιλίες οι κ. Γάκης (φωτο, αριστερά) και ο κ. Σαντορινιός (φωτο, δεξιά). Και των δύο υποψηφίων βουλευτών η κοινή συνισταμένη, που αποτελεί και βασική πολιτική θέση του κόμματος τους, των αρχών είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του για τη διακυβέρνηση της χώρας. Είναι πολύ κοντά η πιθανότητα να του δώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, καθώς η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται, όπως είπαν, να σχηματίσουν.

Ο κ. Γάκης τόνισε ότι τα δυο αυτά κόμματα που ευθύνονται για τη χρεοκοπία της χώρας, πρέπει να φύγουν. Η παραμονή τους στην εξουσία θα οδηγήσει τη χώρα σε χειρότερες περιπέτειες. Και ο κ. Σαντορινιός είπε ότι σκοπός των δύο αυτών κομμάτων είναι να φέρουν τον Έλληνα στο βιοτικό επίπεδο των λαών της Κίνας και της Ρουμανίας.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η ΑΡΓΩ στη φάση των ερωτήσεων υπέβαλε δύο ερωτήσεις στους υποψήφιους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ:

1)  Με ποια κόμματα θα συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν πάρει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, δεδομένου ότι δε θέλει συνεργασία ούτε με ΠΑΣΟΚ ούτε με ΝΔ, ενώ και το ΚΚΕ δηλώνει ότι το πρόβλημα δεν είναι το μνημόνιο αλλά όλο το καπιταλιστικό σύστημα; Πως θα ενώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις αντιμνημονιακές δυνάμεις, όταν ο ίδιος δεν είναι και τόσο συμπαγής με τις «συνιστώσες» του;   

2)  Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, θα τα βγάλει πέρα; Έχει το απαιτούμενο πολιτικό προσωπικό;   

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version